reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Elenna ale ekspres. Super . Gratuluje malej kluseczki.
Leeleth ja jutro ide i tak bardzo bym chciala poznac plec ale mam stracha czy tam wszystko ok.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Trzymam kciuki za Was Kochana. Na pewno będzie dobrze!!! Na która masz wizytę ? Będę czekała na wiadomości [emoji1307][emoji1307][emoji1307]

f2w3rjjgpsehityp.png

reklama
Leeleth na 14 i chyba zniose jajo do tego czasu. Rano mam angielski, potem pojade zalatwic nc+bo niedlugo konczy mi sie umowa i musze sie czyms zajac zeby czas do tej chwili szybko minely. Bardzo ci dziekuje

Elena u mojej znajomej tez ostro usg się pomylilo. U mnie tez cały czas mówili ze bardzo duży chłopak bo ogólnie miał długie nogi i tak usg to określało ze duży. Podejrzenia miałam makrosomi płodu. Urodził się 3540. A z pierwszym synem to założenia były ze ponad 4 kg a urodził się 3150! Także faktycznie lepiej nie nastawiać się. Pare dni i do domku pójdziecie.
Polcia a Ty jak się czujesz?

@Millo piękne kreseczki! Teraz to na bank będzie wszystko pięknie, układa sie jak w bajce i nudów życzę na najbliższe miesiące [emoji1307][emoji1307][emoji1307]

@antonia ostatnio mi sie śniłaś, widziałam Cię z takim już dużym brzuszkiem i mówiłaś, że kupujesz sukienkę dla córeczki oby to był zwiastun [emoji1307][emoji1307][emoji1307]

Ja za dwa dni usg, już przebieram nogami, strasznie liczę, że poznam kogo noszę pod sercem [emoji7]

f2w3rjjgpsehityp.png
Ojoj kochana oby oby [emoji173] zresztą ja już zapowiwdzialam że jak będzie trzeci syn to będzie nosić sukienki ;) zartuje hihi

xnw40tc7sy506vxn.png

@Millo piękne kreseczki! Teraz to na bank będzie wszystko pięknie, układa sie jak w bajce i nudów życzę na najbliższe miesiące [emoji1307][emoji1307][emoji1307]

@antonia ostatnio mi sie śniłaś, widziałam Cię z takim już dużym brzuszkiem i mówiłaś, że kupujesz sukienkę dla córeczki oby to był zwiastun [emoji1307][emoji1307][emoji1307]

Ja za dwa dni usg, już przebieram nogami, strasznie liczę, że poznam kogo noszę pod sercem [emoji7]

f2w3rjjgpsehityp.png
Trzymam kciuki za wizytę. Ja jutro mam swoją pierwszą :-)

xnw40tc7sy506vxn.png

Nasza coreczka wczoraj przyszla na świat. 4100 i 60 cm. Wczoraj umówiłam się znow z położna na masaż szyjki. Delikatnie zaczęły się saczyc wody. Pojawiły się skurcze delikatne które się nasilaly i skracaly szyjke. Przy 4 cm rozwarcia dostałam znieczulenie bo skurcze miałam mega bolesne, długie i dosłownie co 2-3 minuty. A po 70 minutach mała była już na świecie. Ekspresem poszło
icon_smile.gif
mieliśmy 2 h dla siebie i załapała odrazu ssanie.
Ojoj GRATULUJĘ. Niezła waga [emoji173]

xnw40tc7sy506vxn.png

reklama
Do góry