reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Dziewczyny powodzenia jutro na wizytach [emoji5]️.

Antonia, pamiętam jak niedawno mówiłaś, że chcesz mieć objawy ciążowe i być w ciąży hihi [emoji6]

Też jestem ciekawa co u Tynki, dawno się nie odzywala.
Ja być może za 3 tyg. W piątek 7go 36tc lekarz podejmie decyzję.

thgf9n739gb9fobd.png

reklama
Dziewczyny powodzenia jutro na wizytach [emoji5]️.

Antonia, pamiętam jak niedawno mówiłaś, że chcesz mieć objawy ciążowe i być w ciąży hihi [emoji6]

Też jestem ciekawa co u Tynki, dawno się nie odzywala.
Ja być może za 3 tyg. W piątek 7go 36tc lekarz podejmie decyzję.

thgf9n739gb9fobd.png
W takim razie cofam to :-) chce już 12tc :-)
Zjadłam właśnie ogórkową, smakowała...

xnw40tc7sy506vxn.png

Hej:-*

Elenaa gratuluję z całego serca! Ale duża dziewczynka o jaaaaaa! Czekam na zdjęcie:-)

Ja jeszcze czekam. Chcę wytrzymać do skończonego 38 tc, więc jeszcze przez dwa tygodnie będę zaciskać nogi he he. Już się mojego malutkiego chłopczyka doczekać nie mogę.

Wszystkim starającym się życzę powodzenia, a ciężarnym spokojnej ciąży i zdrowych bobasów:-) warto walczyć o marzenia:-)

Ja miałam 61 cm i 4 kg i byłam bardzo chudziutka. Trudno być wysokim i ważyć tyle co nizsi. Dzis mam 190 i też ważę więcej niż 170, a chuda jestem. Średnio sobie wbrazam dzieci powyżej 60 cm i w ogóle 3500. Ostatnio koleżanka urodziła 66 cm i 4300, chudziutki maluszek.

I mama ja tak sobie. Chodzę dwa razy w tygodniu na ktg i czuję się jak czołg, chociaż w rodzinie nikt nie zauważył ciąży a to już 7 mc. W ogóle mam 4 kg mniej niż przed ciążą. Wszystko że mnie wyciągają dziewczynki.

Hej:-*

Elenaa gratuluję z całego serca! Ale duża dziewczynka o jaaaaaa! Czekam na zdjęcie:-)

Ja jeszcze czekam. Chcę wytrzymać do skończonego 38 tc, więc jeszcze przez dwa tygodnie będę zaciskać nogi he he. Już się mojego malutkiego chłopczyka doczekać nie mogę.

Wszystkim starającym się życzę powodzenia, a ciężarnym spokojnej ciąży i zdrowych bobasów:-) warto walczyć o marzenia:-)
Tynka na kiedy masz termin? Jesteś teraz w 36tc? Ja w 35 teraz.

thgf9n739gb9fobd.png

Arya termin mam na 26 kwietnia:-) jutro zaczynam 37 tydzień:-) może młody wcześniej wyskoczy, z usg termin na 19 mam i u mnie kobiety w rodzinie rodzą wcześniej.

reklama
Polcia No to bardzo dobrze! Przy bliźniakach to ostro utyć idzie. Chociaż musisz jeść za trzech hehe
No to Tynka to Ty następna do porodu!
Dziewczyny meldujcie jak już będziecie po wizytach

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry