reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Buhahaha Antonia:*
Kurcze nie wiem jaka temp z nocy zapisac bo ja zawsze wpisuje 1 po przebudzeniu bo od ciazy budze sie w nocy ze 100 razy wiec wpisuje po 1 snie a czasem po 2 sprawaszam i wpisuje nizsza bo roznych to jest porach.Wiem ze zle ale mimo to zawsze wykres wychodzi heh:p
Ale dzis po 1 snie 36.40 czyli spadek a rano o 7 po przebudzeniu 36.67 ale rano chyba zawsze jest wyzsza albo faktycznie owulka byla miedzy 3 a 7 [emoji14] chyba wpisze ta nizsza a wyjasni sie jak @ dostane [emoji14]

Antonia czekam na ciemniejsza kreske:***

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
reklama
Buhahaha Antonia:*
Kurcze nie wiem jaka temp z nocy zapisac bo ja zawsze wpisuje 1 po przebudzeniu bo od ciazy budze sie w nocy ze 100 razy wiec wpisuje po 1 snie lub 2.. o roznych to jest porach.Wiem ze zle ale mimo to zawsze wykres wychodzi heh:p
Ale dzis po 1 snie 36.40 czyli spadek a rano o 7 po przebudzeniu 36.67 ale rano chyba zawsze jest wyzsza albo faktycznie owulka byla miedzy 3 a 7 [emoji14] chyba wpisze ta nizsza a wyjasni sie jak @ dostane [emoji14]

Antonia czekam na ciemniejsza kreske:***

To się chyba wstrzeliliscie w godzine 0[emoji16]

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

27 dc i widać! Bardziej niż wczoraj choć nadal słabiutko. Przeczuwam że się udało :-) Jeden to lh drugi hcg, widac na niebieskim pasku. Lh to już w ogóle ciemniejszy. Wklejam
1489042366-aaaaaa.jpeg
1489042381-aaaaaa.jpeg
1489042394-aaaaaa.jpeg
1489042405-aaaaaa.jpeg
Chyba jest coś na rzeczy :-) a lh nie miałam tak silnego nawet w owu

Masajka No ja sie jednak łudzę ze jest chodźmy 60/40 hehe [emoji6]
Millo a mąż na dłużej przyjechał? Poprawiacie jeszcze ?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Antonia no jest mocniej:* Ja chce juz gratulowac!Gratulacje Kochana mimo ze w to nie wierzysz:**Bardzo sie ciesze i zycze spokojnej i zdrowej ciazy!

Imama zobacze jak testy za 2 h i jak sluz sie zmieni na kremowy to zadzialamy na 0+12:)

Antonia no jest mocniej:* Ja chce juz gratulowac!Gratulacje Kochana mimo ze w to nie wierzysz:**Bardzo sie ciesze i zycze spokojnej i zdrowej ciazy!

Imama zobacze jak testy za 2 h i jak sluz sie zmieni na kremowy to zadzialamy na 0+12:)

Jakby zaczynam wierzyć ale z dystansem. Trochę przeczuwam, trochę czuje od kilku dni ale niby co miesiąc coś czułam także ten [emoji16]

reklama
Antonia tez widzę!!! Trzymam kciuki również myśle ze się udało ale wiadomo musisz jeszcze potestować! Dużo staranek mieliście wiec tak tez przeczywalam [emoji7]
Millo trzymam kciuki za Ciebie! Może ten marzec będzie owocny w pierwsze w roku ciąże. Jeszcze Ty Ana tez trzymam kciuki za Ciebie!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry