reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

BETI, ale masz szarmackiego męża... mojego to terzba wyganiać z wyra, taaki śpioch, więc na kawę podaną do łóżka nie mam szans :-D
ANUFIFI, ta koszmarna, zgniła pogoda i niskie ciśnienie, są może winne twoim bólom głowy..:dry: mnie kilku dniowe migreny łapały przy ciśnieniu wysokim... i to takie, że mdłości miałam i żaden p.bólowy nie pomagał :no: Wypad do kina na śmieszny film, napewno pomoże poprawić ci nastrój :tak:

Ja dziś też ten jajnik (o ile to jajnik) czuje.. już sama nie wiem co to...:confused:
Tak jak radzisz JARZĘBINKO, przydusić ;-)mężulka nie zaszkodzi... tak profilaktycznie;-) :-D On już ucieka przede mną...:-p;-):-D ale mu powiedziam na pocieszenie, że jak się teraz spisze, to dam mu luz od sexu na dłuuugie miesiące ;-) :-D... dziwnie popatrzył...:eek: Ona to już pewnie mnie ma za jakąś wariatkę-sex-psychopatkę, czy owulacyjną-nimfomankę :-D:-D:-D Cóż, wszystko dla dobra wyższej sprawy...:sorry2::-D

reklama
moja rybka ikrę złożyła, a inne ryby pozjadały jej dzieci:wściekła/y: to jest dopiero niesprawiedliwość:-(

To trzeba te łakomczuchy ukarać ... może będą dziś ryby na obiad :confused:;-):-D:-D

ANUFIFI, ja jak czystkę robiłam w lecie, to 8 tych dużych siat ciuchów dla ubogich wywiozłam... a niby chomik nie jestem, ale tak się jakoś nazbierało :sorry2: Jak już czystkę zrobisz, to zobaczysz ile będzie miejsca na nowe ciuszki;-) :-)

Ptasiorek ...pewnie masz racje ...
Ja tez uwazam jak Jarzębinka ze jesli wydawało ci sie ze za wczesnie zaczełas staranka to trzeba poproawic jeszcze ...ja jak sie starałam o chłopców to serduchowałm od 3 dni przed do 3 dni po owulce dfzien w dzien i to rano i wieczór...i wyszło w pierwszych cyklach :)

Anufifi ja też chomik jestem:-) ale ostatnio wyniosłam worek wielki ciuchów do piwnicy:-) na upartego jeszcze z pół by się znalazło:-)
znalazłam łopatę na zakopanie doła:-)pomogę Ci:-)

Ptasiorek lepiej nie będę mojego chwalić bo mu rogi wyrosną:-):-):-):-) jak się uda to Twój sam będzie za Tobą dreptał przez te msc i będzie miał ochotę Cię bardzo przekochać:-):-):-)więc niech teraz korzysta i nie marudzi:-):-)a rybki moje szlaban dziś na obiad dostaną hehe

Para zakochanych siedzi w parku, całują się, rozmawiają nagle dziewczyna:
- Kochanie, boli mnie rączka.
Chłopak całuje ją w rękę:
- A teraz?
- Teraz już nie, ale zaczął mnie boleć policzek!
Chłopak całuje ją w policzek:
- A teraz?
- Hi, hi! Teraz już nie, ale zaczęły mnie usta boleć.
Chłopak całuje ją w usta:
- A teraz?
- Już nie.
Na to staruszek siedzący niedaleko na ławce:
- Przepraszam, a czy hemoroidy też pan leczy?

Dziewczynki i ja Was witam dzisiaj ...juz w lepszej formie....choc jeszcze sie troche czuje jak po wyrzynaniu....
Jarzębinko witaj kochana ...dla Ciebie herbatka z rózy...może być???

to fajnie,że forma juz lepsza ...... miłego i za herbatke dziękuję ślicznie ......... :tak:i przyjemnego wieczorku

Jarzębinko jak się czujesz?:-)

dziękuje dobrze :tak: troszkę tylko łapie mnie katar i kicham od rana :baffled: mam nadzieje,że jak posiedze teraz 3 dni w domku to przejdzie i nie rozwinie sie jakieś grypsko :baffled:

miłej soboty ;-):-);-)

reklama
Bablyss witaj:-)u nas zawsze wesolutko i przyjemnie:-):-)miłego weekendziku:-)
Anufifi udało mi się?:-) uśmiechnęłaś się?:-):-)
Jarzębinko kochana nie daj się choróbsku, zrób sobie sok z 3 cytrym i 2 grapefriit czerwonych, na pierwsze przeziębienia pomaga:tak:

Do góry