reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

A mnie jajnik teraz napierdziela, jeszcze muszę małaża przydusić do materaca :-p, to może jakieś świeże XY dolecą... źle wyliczyłam, niech cierpi ;-):-D

KOLOROWYCH SNÓW

ale jeżeli serduszkowanie poprawisz bliżej owulki a najlepiej w samą owulke to i tak chłopaczki maja większą szanse,więc nic straconego :tak::-D:tak:

dzien dobry :tak: i miłej soboty życzę :tak::-D;-)

reklama
Dziewczynki i ja Was witam dzisiaj ...juz w lepszej formie....choc jeszcze sie troche czuje jak po wyrzynaniu.....

NIe wiem od czego to ale maskara jakas ....

Popijam kawkę ...kto chętny?

Jarzębinko witaj kochana ...dla Ciebie herbatka z rózy...może być???

Witam kobietki i za chwile niestety znikam, praca wzywa...
Ale przywitac sie zdaze:-)

prototyp masz poniżej na zdjęciu... ;-):-D
Jednak bez monitoringu, to jak we mgle... :tak:
Ptasiorku-to piekny prototyp, masz racje, jak cos to zamiana:-DAle Ty masz wieksza szanse na chlopca niz ja na dziewczynke, ale zobaczymy:tak:

Dzis mam wielkiego lenia, podejrzewam, ze nie bede miala wielkiej ochoty rozmawiac z klientami, aby do 21ej, jakos zleci...;-)

Was witam dzisiaj ...juz w lepszej formie....

anufifi, ciesze sie bardzo, ze juz lepiej sie czujesz:-D. Wypij za mnie kawke, bo ja juz nie zdaze.

U nas pogoda beznadziejna, nawet nie barowa tylko lozkowa-szaro, pochmurnie, jakby mialo padac...Ja najchetniej bym z wyrka nie wychodzila, ale juz teraz musze zwijac sie na autobus i isc popracowac. Milego dnia am zycze i do wieczorka Kochane!

Ptasiorek Jarzębinko witajcie cieplutko:-)
Jarzębinko jak się czujesz?:-)
Royanna to gdzie Ty pracujesz?
Anufifi super,że głowa już nie boli:tak: widziałam dziś temp, wystrzeliłą Ci w górę nieźle kochana:-):-):-)
Czarodziejko gdzie zwiałaś?:-):-):-)
Sylwia chodź na kawusie:-)

a mi w sumie mężuś dziś przyniósł kawusie ze śniadankiem do łóżeczka i tak mi smakowała,że nawet nie wiedziałam kiedy ją wyżłopałam:-):-) więc poszłam po następną:-):-):-)
jak tam sobota kochane?:-)
jakieś plany na dziś?:-)

Ostatnia edycja:
Hej Beti...ja sie krzątam po domu i próbuje cos zrobic ale chwyciałm jakiegos doła chyba ..bo jakas skołowana jestem i nie mam werwy,,,,a popołudniu idziemy z Filipkiem i męzusiem do kina na Madagaskar ...moze sie troche wyluzuje....

Anufifi kochana moja

zakopiemy doła, one niedobre są, ale czasem każdy je musi przejść i nic na to nie poradzimy, Madagaskar Ci humor napewno poprawi:tak::-):-):-)opowiedz czy wart obejrzenia:-):-)
ja wczoraj latałam po domu i sprzątałam, a dziś chyba też już lenia załapałam:-)
moja rybka ikrę złożyła, a inne ryby pozjadały jej dzieci:wściekła/y: to jest dopiero niesprawiedliwość:-(

Ostatnia edycja:
reklama
o te wredne jedne:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
a ja sie wziełam za dokładniejsze porzadki bo chyba to mnie dlazniło ze wszystko na wierzchu...chętnie bym połowe rzeczy wywaliła co do mnie nie podobne bo ja z natury chomik jestem
w szafie chyba tez zrobie czystki bo nie ma sie co oszukiwac długo jeszcze nie schudne...
właśnie sobie podówjnie posłodziłam kawe...aaaaaaa:baffled::baffled::baffled:

Do góry