reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Dobranoc Czarodziejko:) Jak to jz owulka to bedzie syn-bo wczoraj serduszkowalam:(
Dobranoc Anufifi-niech Ci ten bol da wreszcie spokoj!!!

I ja zymkam w takim razie...Dobraoc Betti

reklama
royanna- po suwaczku widze ze dzis masz 15 dc
czyli srodek cyklu...mysle ze to owulka Kochana...
Nie martw sie na zapas..nie zawsze jak sie serduszkuje w owulke zachodzi sie w ciąze...Musisz sie bardziej zaznajomic ze swoim organizmem jesli marzysz o coreczce :)))

ja właśnie też zmykam z moim na filmik:-):-)narazie normalny , a potem może z cyklu jakiś "bajek" :-):-):-):-):-)
a później na 28 zobaczymy nasze czynności sexulane:-):-):-):-)
buziaki kochane:-)

Royanna kolorowych:-)
Czarodziejko super nocy życzę kochana:-)
Anufifi skarbie jak poszłaś lulu to dobranoc:-)

A teraz z innej beczki. Jakie sa objawy owulacji? Pytam bo wczesniej mnie to nie interesowalo, ale dzis pobolewa mnie podbrzusie, prawie jak na @ i sie zastanawiam...

najczęściej sa to bóle z jednego boku, czyli pobolewa jeden z jajników i u każdej kobiety to wyglada troszke inaczej : niektóre odczuwja ten ból przed owulka, niektóre w samą owulkę :tak:a napewno przed owulka tak na 3-4 dni pojawia się płodny śluz, przezroczysty a po owulce zmienia sie na nieprzeźroczysty, biały :tak: a jak ty planujesz córeczkę to faktycznie musisz okeślić w miarę dokładnie ten dzien i serduszkować 3-2,5 dnia przed owulka :tak: najlepszy bedzie monitoring :tak::-D:tak: czyli USG cyklu w okolicy owulki, najlepiej ze 3 wizyty u Ciebie chyba najlepiej tak koło 13dc, 15 dc i 17 dc .................................

Dzieki Jarzebinko za ciekawe info, nad tym usg bede musiala sie zastanowic:)
Pozdrawiam i dobrej nocki zycze dla Ciebie, synka i Fasoleczki:)

To chyba najgorętszy wątek na BB :-):cool2::-p

ROYANNA, jak ci wyjdzie chłopaczek, to najwyżej się zamienimy ;-):-D Bo ja też chyba przegięłam i za wcześnie o dzień zaczęłam bzyk-bzyk.... ymm, najwyżej będzie kolejna dziewczynka, jakby co, to prototyp masz poniżej na zdjęciu... ;-):-D
Jednak bez monitoringu, to jak we mgle... :tak:

wpadłam na chwilunie:-) mężo się szoruje:-):-):-)
Jarzębinko, Royanna, Ptasiorek i wszystkie, które już spią i które się wybierają

buziaki:-)

reklama
BETI... ten księżycowy dobranocnik wygląda jak croissant w czapce :-D:-D:-D będzie w sam raz na rano do kawy z mleczkeim... biorę go! :-D

A mnie jajnik teraz napierdziela, jeszcze muszę małaża przydusić do materaca :-p, to może jakieś świeże XY dolecą... źle wyliczyłam, niech cierpi ;-):-D

KOLOROWYCH SNÓW

Ostatnia edycja:
Do góry