reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Antonia, ja jak zaszlam w ciążę to szału też nie bylo. Ja i tak sprawdzałam jak wstałam i sobie o tym przypomniałam i miałam 36,7-36,8 po porannym śniadaniu hihi gdzie się już nie liczy. Ale nigdy nie zaszła do 36,6 hihi

thgf3e3k5dy58h2b.png

Miciur-ka mój syn super szedł na Sab-simplex a małej teraz co dałam to było jeszcze gorzej i miała pośladki zaraz odparzone ale włączałam suszarkę i się wieczorami uspakajala tzw biały szum dobrze działa na kolki spróbuj i ja też nie nagrzewalam brzuszka suszarką bałam się
I jak pisze Marantha jest ciężko więc trzymam kciuki by szybko przeszły Mnie jeszcze pediatra kazała odstawić nabiał i że po 8 tygodniach przejdzie nabiał odstawiłam i się faktycznie uspokoiła ale zaczęły się teraz ząbki Pozdrawiam
Pozdrawiam wszystkie staraczki

Imama od 5 miasiaca zaczelam regularnie miesiaczkowac.
ajlak 20sty no dzis juz 21 dzien cyklu razem bedziemy testowaly ;)

reklama
Aaaaaa !!!!!! CZUJE RUCHYYYYY ❤❤❤❤
piekne uczucie :)
ajlak no mysle blizej walentyne, a masz jakies przeczucie/symptomy? Mnie podbrzusze boli czasem takie uczucie jakby mi mialo wszystko wyleciec i mleczny sluz wiecej niz zwykle, ale to moze Nic nie znaczyc.

Do góry