reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Antonia, ja jak zaszlam w ciążę to szału też nie bylo. Ja i tak sprawdzałam jak wstałam i sobie o tym przypomniałam i miałam 36,7-36,8 po porannym śniadaniu hihi gdzie się już nie liczy. Ale nigdy nie zaszła do 36,6 hihi

thgf3e3k5dy58h2b.png

Miciur-ka mój syn super szedł na Sab-simplex a małej teraz co dałam to było jeszcze gorzej i miała pośladki zaraz odparzone ale włączałam suszarkę i się wieczorami uspakajala tzw biały szum dobrze działa na kolki spróbuj i ja też nie nagrzewalam brzuszka suszarką bałam się
I jak pisze Marantha jest ciężko więc trzymam kciuki by szybko przeszły Mnie jeszcze pediatra kazała odstawić nabiał i że po 8 tygodniach przejdzie nabiał odstawiłam i się faktycznie uspokoiła ale zaczęły się teraz ząbki Pozdrawiam
Pozdrawiam wszystkie staraczki

Imama od 5 miasiaca zaczelam regularnie miesiaczkowac.
ajlak 20sty no dzis juz 21 dzien cyklu razem bedziemy testowaly ;)

reklama
Aaaaaa !!!!!! CZUJE RUCHYYYYY ❤❤❤❤
piekne uczucie :)
ajlak no mysle blizej walentyne, a masz jakies przeczucie/symptomy? Mnie podbrzusze boli czasem takie uczucie jakby mi mialo wszystko wyleciec i mleczny sluz wiecej niz zwykle, ale to moze Nic nie znaczyc.

Do góry