reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Zgadzam sie Arya. Śledziłam starania takiej dziewczyny na GD ona dosłownie wszystko zrobiła, diete, suplementy itd i drugiego syna i tak miała. Taka zdesperowana ze poddała sie HT i sztucznie selekcja plemników XX, 13 tys $ i i tak wyobraźcie sobie ze jej nie wyszło, postanowiła drugi raz spróbować w pod koniec zeszłego roku udało sie, wydała następne 13 tys, wczoraj pisała ze córka w 10t3d zmarła, przestało bić serduszko! Dosłownie szok jak takie rzeczy czytam. Nie ma co za wszelka cenę a i tak sie nie udało. Ciekawa jestem czy wkońcu odpisci czy znów weźmie kredyt i sie podda całemu procesowi. Moim zdaniem i tak na to wpływu naprawdę nie mamy....

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Imama o fuck...jakas szalona totalnie to juz przesada.

010igov35ye70zfx.png

Maziajka jak tam czytam niektóre to normalnie włos sie jeży na głowie! Masakra jakas te niektóre, po 7 dzieci i jeszcze następne tylko zeby córa. I teraz wlasnie dużo robi ta selekcje plemników na Cyprze albo Turcji. W USA to zaś do Meksyku jezdza

Imama moze poprostu jej partner ma jakis problem z plemnikami xx i nawet jak dojdzie do zaplodnienia to sa wadliwe i dzieciatko obumiera... Natura wie co robi i czasem trzeba odpuscic...

Tez czytalam GD i mnie to bardzo dolowalo, ze one te dzieci tak przedmiotowo traktuja... Aborcje robia jak nie ta plec i wlasnie te selekcje plemnikow... To nienormalne, one powinny do psychiatry chodzic na terapie a nie dzieci plodzic, bo ciagle te dzieci nie spelniaja ich wymagan... Smutne to bardzo... :(

Dziewczyny jak was czytam to tak mi przykro, że musicie tyle się starać. Te miesiące są straszne. Dobrze, że udało mi się w 1 cyklu i bez żadnych konkretnych starań będzie córka. W 2 poprzednich ciałach przeżywałam to co Wy. W pierwszej 7mc w 2giej 6mc.

thgf3e3k5dy58h2b.png
Ja sobie zawsze tłumaczę że przecież to nie tragedia bo mam już pięknych zerowych synów z 1 cykli. Gorzej pewnie by było gdyby to były starania o moje pierwsze. Teraz mam 5 cykl starań z omijaniem tej owulacji[emoji5]

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Maran tez mi sie wydaje ze czasem poprostu nie ma możliwości. Moja kuzynka ma zaś jedna córkę i starali sie o następne ale trzy razy poroniła z synami a jak córka sie im trafiła to bezproblemowo doszła do końca ciazy i urodziła zdrowa córeczkę. Najgorsz jest ze tam na GD to dziewczyny niby sie "wspierają" i poprostu one czuja sie bezkarne i uwazaja to za cos normalnego.

Przeraza mnie to czasami to brzmi jak kara boska ...bo czlowiek za bardzo chce...mam znajoma ktora ma synka zaszla w ciaze okazalo sie blizniaki 2 chlopcow 2 miesiace rozpaczala w 8 mies jeden umarl...dlugo soboe wyrzucala ze to jej wina, bo tak rozpaczala ze 3 synow bedzie miec i ja po prostu pokaralo..

010igov35ye70zfx.png

reklama
Do góry