reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Zgadzam sie Arya. Śledziłam starania takiej dziewczyny na GD ona dosłownie wszystko zrobiła, diete, suplementy itd i drugiego syna i tak miała. Taka zdesperowana ze poddała sie HT i sztucznie selekcja plemników XX, 13 tys $ i i tak wyobraźcie sobie ze jej nie wyszło, postanowiła drugi raz spróbować w pod koniec zeszłego roku udało sie, wydała następne 13 tys, wczoraj pisała ze córka w 10t3d zmarła, przestało bić serduszko! Dosłownie szok jak takie rzeczy czytam. Nie ma co za wszelka cenę a i tak sie nie udało. Ciekawa jestem czy wkońcu odpisci czy znów weźmie kredyt i sie podda całemu procesowi. Moim zdaniem i tak na to wpływu naprawdę nie mamy....

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Imama o fuck...jakas szalona totalnie to juz przesada.

010igov35ye70zfx.png

Maziajka jak tam czytam niektóre to normalnie włos sie jeży na głowie! Masakra jakas te niektóre, po 7 dzieci i jeszcze następne tylko zeby córa. I teraz wlasnie dużo robi ta selekcje plemników na Cyprze albo Turcji. W USA to zaś do Meksyku jezdza

Imama moze poprostu jej partner ma jakis problem z plemnikami xx i nawet jak dojdzie do zaplodnienia to sa wadliwe i dzieciatko obumiera... Natura wie co robi i czasem trzeba odpuscic...

Tez czytalam GD i mnie to bardzo dolowalo, ze one te dzieci tak przedmiotowo traktuja... Aborcje robia jak nie ta plec i wlasnie te selekcje plemnikow... To nienormalne, one powinny do psychiatry chodzic na terapie a nie dzieci plodzic, bo ciagle te dzieci nie spelniaja ich wymagan... Smutne to bardzo... :(

Dziewczyny jak was czytam to tak mi przykro, że musicie tyle się starać. Te miesiące są straszne. Dobrze, że udało mi się w 1 cyklu i bez żadnych konkretnych starań będzie córka. W 2 poprzednich ciałach przeżywałam to co Wy. W pierwszej 7mc w 2giej 6mc.

thgf3e3k5dy58h2b.png
Ja sobie zawsze tłumaczę że przecież to nie tragedia bo mam już pięknych zerowych synów z 1 cykli. Gorzej pewnie by było gdyby to były starania o moje pierwsze. Teraz mam 5 cykl starań z omijaniem tej owulacji[emoji5]

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Maran tez mi sie wydaje ze czasem poprostu nie ma możliwości. Moja kuzynka ma zaś jedna córkę i starali sie o następne ale trzy razy poroniła z synami a jak córka sie im trafiła to bezproblemowo doszła do końca ciazy i urodziła zdrowa córeczkę. Najgorsz jest ze tam na GD to dziewczyny niby sie "wspierają" i poprostu one czuja sie bezkarne i uwazaja to za cos normalnego.

Przeraza mnie to czasami to brzmi jak kara boska ...bo czlowiek za bardzo chce...mam znajoma ktora ma synka zaszla w ciaze okazalo sie blizniaki 2 chlopcow 2 miesiace rozpaczala w 8 mies jeden umarl...dlugo soboe wyrzucala ze to jej wina, bo tak rozpaczala ze 3 synow bedzie miec i ja po prostu pokaralo..

010igov35ye70zfx.png

reklama
Do góry