reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Ajlak musisz patrzeć czy ci sie utrzymuje te pH niskie. Ogólnie to wlasnie te rephresh to ma utrzymać do trzech dni po aplikacji całego aplikatora. Wiec przez trzy dni trzeba obserwować. Anie mam pojecha jak inne globulki i temu podobne. Ale myśle ze po h sprawdź jak reagujesz bo przewaznie piszą ze 1-2 h przed staraniami sie aplikuje.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny mam pyt.czy test owulacyjny może pokazać ciąże?.jestem kilka dni przed okresem.zrobiłam test owulacyjny.I wszyscy dwie kreski jedna mocną drugą slaba. Dodam ze na pewno nie jestem przed owulacją wiec no co chodzi??

Dziewczyny mam pyt.czy test owulacyjny może pokazać ciąże?.jestem kilka dni przed okresem.zrobiłam test owulacyjny.I wszyscy dwie kreski jedna mocną drugą slaba. Dodam ze na pewno nie jestem przed owulacją wiec no co chodzi??

Czasem we wczesnej ciąży jest podwyższony poziom progesteronu (poprawcie mnie jeśli sie mylę ) i może wyjsć pozytywny test owu. U mnie był wyraźniejszy niż test ciążowy [emoji1307][emoji1307][emoji1307]

f2w3rjjgpsehityp.png

Ja tak wykrylam ciążę. Ciążowy pokazywał tylko 1 kreskę a owu 2 lecz te druga słabą. Na następny dzień zrobiłam znowu owu i wyszła już trochę mocniejsza. Później ciążowy potwierdził z 2gim dniu

thgf3e3k5dy58h2b.png

Luandzia owulacyjny ma.taka wade ze wykrywa tez bete[emoji14]nie progestwron.

Andzelika ja Ci powiem ze przed kazda @ tak mialam...wiec jesli wczesniej przed @ nie badalas to nie mozesz miec odniesienia.

W ciazy tez mi wychodza owulacyjne ale moze to byc i na @ i na ciaze..a facelle z rosmana to caly cykl.mi wychodzily z dwoma kreskami..

010igov35ye70zfx.png

Mi też owu wcześniej wskazał ciążę niż test ciążowy. Ja nie miałam pozytywnego poza owu i ciąża. Miałam na owu dwie grube krechy, a na ciążowym jasna, chociaż nie z porannego moczu.

A ja dzisiaj powinnam mieć owu a niestety na testach nic nie pokazuje. Badam szyjkę ale raczej wszystko twarde. Chociaż nie wiem czy to dobrze sprawdzam[emoji23]
Mozliwe ze jeszcze przez to karmienie mi owu nie powróciła. Wogole śluzu jakiegokolwiek brak po tym jak biorę suplementy!
I ten Vitex niby ma uregulować owu ale czytałam ze moze zaburzać wiec tez musze poobserwować.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry