reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Millo bedzie dobrze [emoji8] wiadomo ze każda strata boli ale dobrze ze nie byłaś wyżej w ciazy. Napewno uda sie zaraz jak dziewczyny piszą! Trzymaj sie

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Elena przypomnij mi jeszcze raz w którym dniu cyklu się staraliscie i ile masz cykle długie [emoji1] wiem ze pytałam ale zapomniałam.. [emoji1]

Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom

Tak wyglądał ten cykl

Zreguły owulacje (czyli skok na wykresie) mam 1-2 dni po pozytywnym teście owu.
Myślałam ze owu będę miała 14-15 dc, tym bardziej, że 13 zaskoczył nas pozytywny test ovu, ale jednak chyba przez stres bo 13 dc świadkowałam przyjaciółce, owulacja przyszła później i ratowalismy sie jeszcze metodą 0+12. Owulacja chyba była w nocy, a sex był o 15:00 :p kazałam mężowi z pracy się urwać bo wieczorem bałam się ze będzie za późno :)
To był 6 cykl po porodzie, a dopiero 2 nie karmiąc piersia, wiec cykle miałam różne tak po 29-30 dni ale zdażyły się dwa po 34-35 :)

Elena Ty bedziesz miala 1.5 roku roznicy?? Ale super!!!

010igov35ye70zfx.png

Elena a spodziewasz się dziewczynki czy chłopca bo nie widzę u Ciebie suwaczka
A tak apropo tego zakwaszania nie żeby kogoś straszyć ale ponoć zakwaszenie sprzyja rozwojowi nowotworów i przedawkowanie bodajże wit b6 też wpływa bardzo niekorzystnie na zdrowie u mnie po przedawkowaniu pojawiła się cieśn nadgarstka miałam problemy z czuciem i dretwienia ręki

Maziajka różnica będzie 22 msce, bo okres po porodzie przyszedł do mnie dopiero po 8 mscach :) i starania odłozylismy przez to wesele przyjaciólki, bo bałam się, że jak byłabym w ciąży to nie dam rady jako świadkowa.
Majorcia teraz ma być dziewczynka.

reklama
Do góry