reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Millo bedzie dobrze [emoji8] wiadomo ze każda strata boli ale dobrze ze nie byłaś wyżej w ciazy. Napewno uda sie zaraz jak dziewczyny piszą! Trzymaj sie

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Elena przypomnij mi jeszcze raz w którym dniu cyklu się staraliscie i ile masz cykle długie [emoji1] wiem ze pytałam ale zapomniałam.. [emoji1]

Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom

Tak wyglądał ten cykl

Zreguły owulacje (czyli skok na wykresie) mam 1-2 dni po pozytywnym teście owu.
Myślałam ze owu będę miała 14-15 dc, tym bardziej, że 13 zaskoczył nas pozytywny test ovu, ale jednak chyba przez stres bo 13 dc świadkowałam przyjaciółce, owulacja przyszła później i ratowalismy sie jeszcze metodą 0+12. Owulacja chyba była w nocy, a sex był o 15:00 :p kazałam mężowi z pracy się urwać bo wieczorem bałam się ze będzie za późno :)
To był 6 cykl po porodzie, a dopiero 2 nie karmiąc piersia, wiec cykle miałam różne tak po 29-30 dni ale zdażyły się dwa po 34-35 :)

Elena Ty bedziesz miala 1.5 roku roznicy?? Ale super!!!

010igov35ye70zfx.png

Elena a spodziewasz się dziewczynki czy chłopca bo nie widzę u Ciebie suwaczka
A tak apropo tego zakwaszania nie żeby kogoś straszyć ale ponoć zakwaszenie sprzyja rozwojowi nowotworów i przedawkowanie bodajże wit b6 też wpływa bardzo niekorzystnie na zdrowie u mnie po przedawkowaniu pojawiła się cieśn nadgarstka miałam problemy z czuciem i dretwienia ręki

Maziajka różnica będzie 22 msce, bo okres po porodzie przyszedł do mnie dopiero po 8 mscach :) i starania odłozylismy przez to wesele przyjaciólki, bo bałam się, że jak byłabym w ciąży to nie dam rady jako świadkowa.
Majorcia teraz ma być dziewczynka.

reklama
Do góry