reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Miciurka serio gratuluje i tak wytrwałości ze w sumie nastawiliscie sie na niewiadoma i nie dopytujecie gina. Ja to bym pewnie nie wytrzymała. Z tego zdj usg to wydaje sie serio ze chłopczyk. Ale jak lekarz sie słyszy ze sie myli i w sumie nigdy nie dają 100% to Ty mozesz rownież sie pomylić. Ale juz niedługo.
A ja zapomniałam juz co to ból menstruacyjny. Masakra jakias

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Maciur-ka, aż mnie przerazil ten czas, że tak szybko leci. Dopiero zaszlam a już 24tc i 3 w kolejce do porodu ☺️ akurat porodu to się boję.
Airfix jest chyba przede mną ☺️

Airfix to chyba juz zaraz z tego co pamietam :-) z Miciurka razem zaszly.

Ja bylam u siostrzenca ale caly czas spal jutro mam nadzieje ze chociaz jego oczka zobacze:p

010igov35ye70zfx.png

reklama
Imama ja uzywalm z ebaya z zielona koncowka dla mnie byly najlepsze. Nazywaly sie " one step ovulation test" zawsze wychwycilam pik LH sa czulosci 20 , 30, i 40 ml.

Do góry