reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Antonina plamka krwi chyba brzmi dosyc niezle?moze to implantacja?ale byloby cudownie!!!!♡

Maziajko ja się czuje jakbym w ciazy nie byla.Sutki jedynie troche bolace,kreci mi sie w glowie czesciej i glodna jestem.Tak to 0.Odliczam czas do 1 wizyty 20.01:)

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Zobaczymy, bardziej myślę że podrażnienie papierem choć nie miewam tak [emoji4]

Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
No nie wierze!!! Akurat dostałam okres [emoji23][emoji23][emoji33][emoji33] dopiero co napisałam post ze nie mam a tu psikus i mam pierwsza miesiączkę po 7 miesiącach (równych) od porodu. Wiec ciekawa jestem teraz jak z owulacja

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Hahaha no ładnie [emoji4]

Hej dziewczyny ☺️
Ja po przeprowadzce, roboty co nie miara. Jeszcze dużo do zrobienia i trochę do kupienia. Ale mam już dość. Oby nam się dobrze mieszkało ☺️.
Najgorsze, że neta będę miała dopiero za tydzień a bez tego jak bez ręki .
Cieszę się że u Was wszystko dobrze.
Maziajko- gratuluję siostrzenca ♥️
Antonia - trzymam kciuki ☺️

Maziajka- za niedługo juz będziesz wiedzieć jakieś konkrety :) , myślę że lepiej poczekać na opinie lekarza aniżeli z forum - chyba mam po prostu awersje do takich zgadywanek juz bo u mnie jednak się nie sprawdziło tez były same "zgadywanki" na dziewczynkę z nuba, no strasznie leci czas ja zaraz rodze a Tobie zanim się obejrzysz to bedxie juz 3 z przodu z tygodniami ciąży hihi

Elenaa- w sumie już się nastawilam na synka :) , ciuszki męskie itp. Jak wyjdzie dziewczynka to będą największe " jaja " jakie kiedykolwiek się by zdarzyły w moim życiu haha, wiesz.co dla.dziewczynki mamy kilka. Typów imion a dla chłopca jedyne na które się zgadzamy to albo Julian albo Daniel, jeszcze bym wolala.cos znalezc ale ... nie wiem czy damy rade a z opcjami na dziewczynkę zero problemu hehe,

No ja sama dojrzałam ze coś tam chyba wystaje wiec zobaczymy jaka dobra ze mnie "usg readerka" [emoji23]

Jeju dzidzia się tak rusza ze aż chyba zaraz wyjdzie mi przez pępek ałaaa

Antonia - powodzonka w piątek 13 :D

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Miciurka mi się podoba i Julian i Daniel.
Dlatego my rozważamy tą Julianne bo to od Juliana ;-)
Wogole podobają mi się imiona żeńskie od imion męskich właśnie typu Julianna, Stefania, Marianna ;-)
A my dziś zaczynamy 30 tc ;)

Hej dziewczyny [emoji5]️
Ja po przeprowadzce, roboty co nie miara. Jeszcze dużo do zrobienia i trochę do kupienia. Ale mam już dość. Oby nam się dobrze mieszkało [emoji5]️.
Najgorsze, że neta będę miała dopiero za tydzień a bez tego jak bez ręki .
Cieszę się że u Was wszystko dobrze.
Maziajko- gratuluję siostrzenca [emoji813]️
Antonia - trzymam kciuki [emoji5]️
Będziesz musiała nadrobić [emoji3]

Miciurka no pewnie.ze tak ! Tymbardziej ze siostrze raz mowili.syn.raz corka.Ja do konca nawet w usg nie uwierze:D jak zobacze w czerwcu bede wiedziec.Teraz na prenatalnych wlasnie.jak.gin.mi.robil to.mowi ze dziewczynka ale na 100% to na.porodowce sie dowiem:d

Araya wspolczuje roboty kupa ale pewnie bedzie wam lepiej:-)

Antonia kciuki!!!

My dla chlopca mamy Eryk dla dziewczynki Jagoda.

010igov35ye70zfx.png

Mnie ostatnio podoba się Sonia i mąż jakoś nie protestuje. My musimy mieć imię nadające się do pl i uk.
Jest tak dużo pl imion pięknych, których oni nie wypowiedza lub będą ciągle przekrecac a tak nie chcę.
Miłego dnia dziewczyny

reklama
Do góry