reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Antonina plamka krwi chyba brzmi dosyc niezle?moze to implantacja?ale byloby cudownie!!!!♡

Maziajko ja się czuje jakbym w ciazy nie byla.Sutki jedynie troche bolace,kreci mi sie w glowie czesciej i glodna jestem.Tak to 0.Odliczam czas do 1 wizyty 20.01:)

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Zobaczymy, bardziej myślę że podrażnienie papierem choć nie miewam tak [emoji4]

Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
No nie wierze!!! Akurat dostałam okres [emoji23][emoji23][emoji33][emoji33] dopiero co napisałam post ze nie mam a tu psikus i mam pierwsza miesiączkę po 7 miesiącach (równych) od porodu. Wiec ciekawa jestem teraz jak z owulacja

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Hahaha no ładnie [emoji4]

Hej dziewczyny ☺️
Ja po przeprowadzce, roboty co nie miara. Jeszcze dużo do zrobienia i trochę do kupienia. Ale mam już dość. Oby nam się dobrze mieszkało ☺️.
Najgorsze, że neta będę miała dopiero za tydzień a bez tego jak bez ręki .
Cieszę się że u Was wszystko dobrze.
Maziajko- gratuluję siostrzenca ♥️
Antonia - trzymam kciuki ☺️

Maziajka- za niedługo juz będziesz wiedzieć jakieś konkrety :) , myślę że lepiej poczekać na opinie lekarza aniżeli z forum - chyba mam po prostu awersje do takich zgadywanek juz bo u mnie jednak się nie sprawdziło tez były same "zgadywanki" na dziewczynkę z nuba, no strasznie leci czas ja zaraz rodze a Tobie zanim się obejrzysz to bedxie juz 3 z przodu z tygodniami ciąży hihi

Elenaa- w sumie już się nastawilam na synka :) , ciuszki męskie itp. Jak wyjdzie dziewczynka to będą największe " jaja " jakie kiedykolwiek się by zdarzyły w moim życiu haha, wiesz.co dla.dziewczynki mamy kilka. Typów imion a dla chłopca jedyne na które się zgadzamy to albo Julian albo Daniel, jeszcze bym wolala.cos znalezc ale ... nie wiem czy damy rade a z opcjami na dziewczynkę zero problemu hehe,

No ja sama dojrzałam ze coś tam chyba wystaje wiec zobaczymy jaka dobra ze mnie "usg readerka" [emoji23]

Jeju dzidzia się tak rusza ze aż chyba zaraz wyjdzie mi przez pępek ałaaa

Antonia - powodzonka w piątek 13 :D

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Miciurka mi się podoba i Julian i Daniel.
Dlatego my rozważamy tą Julianne bo to od Juliana ;-)
Wogole podobają mi się imiona żeńskie od imion męskich właśnie typu Julianna, Stefania, Marianna ;-)
A my dziś zaczynamy 30 tc ;)

Hej dziewczyny [emoji5]️
Ja po przeprowadzce, roboty co nie miara. Jeszcze dużo do zrobienia i trochę do kupienia. Ale mam już dość. Oby nam się dobrze mieszkało [emoji5]️.
Najgorsze, że neta będę miała dopiero za tydzień a bez tego jak bez ręki .
Cieszę się że u Was wszystko dobrze.
Maziajko- gratuluję siostrzenca [emoji813]️
Antonia - trzymam kciuki [emoji5]️
Będziesz musiała nadrobić [emoji3]

Miciurka no pewnie.ze tak ! Tymbardziej ze siostrze raz mowili.syn.raz corka.Ja do konca nawet w usg nie uwierze:D jak zobacze w czerwcu bede wiedziec.Teraz na prenatalnych wlasnie.jak.gin.mi.robil to.mowi ze dziewczynka ale na 100% to na.porodowce sie dowiem:d

Araya wspolczuje roboty kupa ale pewnie bedzie wam lepiej:-)

Antonia kciuki!!!

My dla chlopca mamy Eryk dla dziewczynki Jagoda.

010igov35ye70zfx.png

Mnie ostatnio podoba się Sonia i mąż jakoś nie protestuje. My musimy mieć imię nadające się do pl i uk.
Jest tak dużo pl imion pięknych, których oni nie wypowiedza lub będą ciągle przekrecac a tak nie chcę.
Miłego dnia dziewczyny

reklama
Do góry