reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Arya a jak miałaś staranka? Tylko raz?
Antonia a jak miałaś w tym miesiącu? Tez tylko jeden strzał? Czy poprawialas? Ja to tam chyba objawów przy żadnej z ciąż nie miałam. Nie było okresu, zrobiłam test i tyle. Ale akurat przy ostatnim synu to dosłownie wiedziałam ze to jest to [emoji23] odrazu mężowi powiedziałam ze sie udało, oczywiscie sie śmiał ze bez przesady

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Antonia a jak miałaś w tym miesiącu? Tez tylko jeden strzał? Czy poprawialas? Ja to tam chyba objawów przy żadnej z ciąż nie miałam. Nie było okresu, zrobiłam test i tyle. Ale akurat przy ostatnim synu to dosłownie wiedziałam ze to jest to [emoji23] odrazu mężowi powiedziałam ze sie udało, oczywiscie sie śmiał ze bez przesady

My mieliśmy jeden strzał w 12 dc, ciekawe czy to wogole możliwe [emoji3]

Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom

Miałam starania 2 razy. 9 i 11dc a owu 14go. Ja chciałam z przerwą bo z owu mam synów. W moim przypadku wyszło dobrze- córka z odstępu. ☺️. Nie brałam pod uwagę, że uda się w pierwszym cyklu i było zaskoczenie ☺️

Araya u mnie leci juz 16 tc a co do wymiotow nie ma juz dzieki Bogu ..mdlosci tez minely! Jedyne co to brak apetytu...akurat w sumie sie ciesze bo nic nie utylam jeszcze a dziecko super sie rozwija wiec sie ciesze.
Z innych objawow to jeszcze cycki bola.A Ty jak.sie czujesz mala.juz pewnie.niezle kopie co?

Pisalyscie o jedzeniu mnie od miesa totalnie odrzucilo.I trwa nadal z miesa ewentualnie wolowine zjem.A poza tym lekkostrawne jedzenie dalej i nic kwasnego_Ogolnie nie ciagnie mnie do niczego w tej chwili ...jedzenie to bardziej mus niz przyjemnosc.

Antonia jeszcze nic nie wiadomo!! Czekamy do piatku na 2 krechy!

Airfix drozdzowki z serem mnoiam albo jagodzianki mhmm.I.nie wierze ze Ty juz z imieniem juz decyzja podjeta? Czy czekacie do narodzin?

010igov35ye70zfx.png

Mała sprzedaje już kopniaczki ☺️ już zapomniałam jakie to uczucie. Teraz jeszcze mile ale później sama wiesz, różnie bywa ☺️

Maziajka Nie mamy nadal imienia... No co ja poradzę ze na ulicy 4 dziewczynki obecnie i dwie już sa Maje i jedna Emilia i Natalia - a te imiona brałam pod uwagę. Na chwilę obecną Emilia (ale już jest 3domy dalej ),Liwia i Kaja (której chłopaki nie chcą ). Najlepiej będzie jak się już urodzi i wtedy zdecyduje :)

Jestem
Jestem , podczytuje Was na szybko, ale jakos nie mam kiedy sie ogarnac z pisaniem tutaj. Ja na mieso mam masakre rowniez, schudlam
juz 4kg, mdli mnie juz na sam zapach lodowki. Nifty robimy w poniedzialek, bylam dzis u swojego gina prowadzącego i rozmawialismy troche o tym co teraz zrobic. Mamy dwie opinie bardzo dobrych specjalistow- i teraz ktore wybrac? Jasne ze chcialabym ta lepsza opcje z mniejszym NT. ale w takim razie zapisana jestem na poniedzialek na Nifty. Z kolei mam teraz 14 tc, wpisalam sie na 20-21 tydzien na echo serca dzidziusia.
Ja z imionami to juz pisalam - Nadia lub Bianka ( ja taka prorosyjka - bron boze nie politycznie- z imionami troche jestem. Uwielbiam ruskobrzmiace dziewczece). Podoba sie mi Liwia ale nasi przyjaciele wlasnie nadali takowe, chyba kiepsko to by wypadlo jakbysmy tez dali. Staram
Sie tez wybierac imiona ktorych nie idzie brzydko przerobic. Podoba mi sie Alan ale mam wrazenie ze w glupim wieku gimnazjalnym
Ktos moze go nazwac.. Anal. To brzydko. Natomiast dla chlopca nie mamy nic.. gdzies tam maz rzucil Natan ale dla mnie to troche za kocne takie ostre imie.

reklama
Do góry