reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Czarodziejka... tak mi dzis ginek powiedzial ..ze moze byc przyczyna .. ze trudniej zajasc.. i ze kiedys sie nie zwaracalo na to uwagi a teraz sie coraz czesciej o tym mowi...:-) i proponuje roznorodnosc pozycji:laugh2::laugh2:

reklama
O kurczaki to mnie zmartwilas:baffled:
Dobra pijemy
Sylwia jestes zalogowana na Naszej Klasie?
Bo Beti to widzialam....
0.jpg

Czarodziejka chodzi o to , że wypisują i straszą, że się ciężko zachodzi i jest dużo poronień, ale my tu z Sylwią mamy po dwa dzieciaczki i Ty jednego-narazie jednego:-):-)
Sylwuś załapie się bo muszą mu wypłacić, bo tamten cały rok pracował, tak samo mund...., mamy problemy nieziemskie i nie wiadomo czy my dostaniemy podwyżkę ale niby mają to rozwiązać do końca lutego -zobaczymy:-) a kasę napewno mu wypłacą plus odprawa 10 racji,tam gdzie ja jestem:-) kasa to duża nie jest ale zawsze coś, no i powinien dostać jeszcze coś extra:-)
lej Sylwuś Twoja kolej hehehe:-):-):-)

ciekawe jak to smakuje:-):-):-)

Oka....Kumam czacze :)
przeczytalam wstecz o tym tylozgieciu....kurna porazka jakas...no moze na dziewczynke to na jźdzca? czy jak najlepiej?
Beti moze ty sie wypowiedz...bo ty masz cory...a ty tez masz tylozgiecie?

Sylwia 20 lat pracy, ale to co dostaje co roku musi dostać na odchodne za tamten rok...zresztą sama wiesz też:-):-)
Czarodziejko na dziewuszkę to nie wiem, ale lepszy przepływ ponoć od tyłu, chociaż z drugiej strony ja mam dwie dziewuszki z tego tylozgięcia:-):-):-)

kochana żebym ja pamiętała w jakich pozycjach się one zrodziły:-):-):-) chociaż chuda to raczej na stojąco od tyłu:-):-)i gdzie tu przepływ:-):-):-)

reklama
Do góry