reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
a Pati właśnie chyba na samolota:-), ale na 100% nie jestem pewna
tak mi się wydaje, że to właśnie wtedy było ale uciąć się nie dam:-):-)
tylko w sumie na dziewuszkę, to i tak trzeba wcześniej te 2-3 dni, więc to chyba też mozna łyżeczkę albo od tyłu, bo one szybko wpłyną i będą tam sobie spokojnie czekały na owulkę:-)
tak mi się wydaje:-)

ano widzisz Sylwia kiedyś i przerywane i żywioł i bez problemu, a teraz opory nas spotykają jakieś:baffled:

te to mają mega driny:-):-):-)

A moze teraz to nie nasza wina i tyłozgiecia tylko ruchliwosc naszych M mniejsza?
Dobra ja tez brykam spac..i utulic sie w tors ;)))))
Buziaki
Spokojnej Nocki Szalone :)))))

a ja też siedzę z laptopem w łóżku,ciepło mi już od niego na kolanach:-):-)mój już chrapie wrrrrr:wściekła/y:
zaraz mu tymi dwoma mazaczkami nochala zatkam, może się uspokoi, narazie to gwizdam czasem:-):-)
Czarodziejka nam się już upiła bo się nie oddzywa:-p:-p:-):-)
Sylwuś kolorowych kochana:-):-) na kaca dobry rosołek rano hehe:-):-):-) buziaki:-)

Ostatnia edycja:
się nałozyłyśmy Czarodziejko:-):-):-)kolorowych ryba, do jutra:-)buziaki:-):-)
ja właśnie też uciekam bo rano dupsko będzie ciężko zwlec z łóżka:-)
kolorowych kochane-buzia:-)

Znowu impreza i znowu beze mnie :-:)wściekła/y::-:)wściekła/y:

Ale za to BEti tego drina co wkleiłas to ja w realu i to w tym barze co na zdjęciu jest piłam ...to słynny BAR MAX w Jastrzębiej Górze...o matko laski co tam sie dzieje!!!!!!!!!!!!!!! Jakie driny i jacy fajni ludzie....jeżdze tam od kilku lat i zawsze juz będę ....bo się z tymi wszystkimi barmanmi tam zaprzyjaźniłam.....OJ jakbyśmy sie tam zebrały to ...wole nie mysleć...

Ja dzisiaj całą noc walczyłam z bólem głowy....nie chciałam nic brac...tak na wszelki:sorry::sorry::sorry:...

Ale teraz ciut lepiej ....

ANIAN witaj :)
to co ??? KAWUSIA?????

reklama
Witam Dziewczynki :-) Ja na porannej herbatce.........
Niedługo wychodze na uczelnie więc poczytam Was za te dwa dni jak tylko wróce.
Humor mi się z rana popsuł gdy zobaczyłam że dostałam jasnobrązowych plamień....:szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::-:)-:)-:)-:)-( Nie wiem czy to po tej luteinie?? Ale nigdy jeszcze tak nie miałam że 6 dni po owu jakies plamienia, tak jakby zbliżał się okres........:-:)-:)-( Nie wiem już chyba mi się tam wszystko w środku rozrgulowało............Pozdrówki

Do góry