reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Nooo, ale napisalycie...Jak jutro wroce z pracy to pewnie juz nie nadaze z czytaniem!
Tez uwazam, ze im bardziej sie chce byc w ciazy tym trudniej.
Ide zaraz "pomeczyc" mezusia-dzis mi nie ucieknie :) Ostatni dzwonek na dziewusie! No i dobrze, bo po 3 kolejnych dniach w pracy to by mi sie chyba juz nie chcialo serduszkowac...Dzisiaj nic nie robilam ciezkiego, ale sam gwar, swiatla, ludzie mnie zmeczyli...Ale jeszcze 3 dni w pracy i 1dzien przerwy:)Dam rade!

reklama
Widze ze po kolei zmykacie, wiec ja tez sie pozegnam zyczac Wam kolorowych snow. Jutro bede wczesniej w domu to wczesniej wbije sie na neta-chyba ze maz znajdzie mi zajecie-ostatnio jest zazdrosny o bb :)

anufifi-pozno juz, poluz sie, odpocznij, do rana albo i szybciej bol przejdzie:) i nie martw sie :)
anian-kolorowych snow:)

wyszorowana:-)
Anufifi leć do łóżeczka kochana, trzeba to przespać
kolorowych i spokojnej-buziaki

Sylwiaa jak by mi ktoś powiedział, że będę jeszcze się starać po tylu latach o małe dziecię to dopiero bym go wyśmiała:-):-):-)

Royanna męcz go męcz:-)udanej stosunkowej nocy życzę:-)

Czarodziejko chodź mamy drinki:-):-):-):-):-)

Załączniki

• 01drink600.1.jpg
    01drink600.1.jpg
    29 KB · Wyświetleń: 20
reklama
Napisalam sie a mi net przerwal:wściekła/y::wściekła/y:
Beti...ja zawsze mowilam ze 3 bedzie jak moj pojdzie na emeryturke:-D... no to teraz idzie a dzidzi jak nie ma tak nie ma..:-D mam nadzieje ze to sie w czerwcu.. lub lipcu zmieni:sorry:
Czarodziejka..sie pewnie uczy;-) Nasz kujonek:zawstydzona/y::-D

Do góry