reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Agus..Superrrr ze wszystko jest ok:tak: i Ty bedziesz spokojniejsza;-) ..No i masz juz namacalne dowody ze dzidzia jest;-)Brawooo:-)
Jarzebinka.. tylko sie cieszyc!!!!!!!!!:-D
Ja po wizycie .. mam brac dupaston .. powiedzialam ze chcialabym zajsc w czerwcu ..lipcu.. zrobil USG.. powiedzial ze jajeczka piekne.. pecherzyki tez!!! i endomerium 9mm.. i obstawia owulke chyba 14..15 .. bo powiedzial ze na dziewczynke jak chce mam testowac 12..13 dzien.. ale nie ma tej metody potwierdzonej .. ale jak chce mam probowac:))) No i mam przyjsc 5 lutego.. na cytologie…
No i na tyle.. w sumie jestem zadowolona..aaa i pytal czy od zawsze mam tylozgiecie macicy.. powiedzialam ze tak..wiec powiedzial ze dawniej to nie mialo znaczenia..ale teraz coraz czesciej sie o tym mowi ..ze to ma tez swoja role w zajsciu.. i on proponuje roznorodnosc pozycji hehehehe:))
No i na tyle... jak ojde 5 lutego.. spytam i monitoring:-) mam nadzieje ze mi cos lub kogos poleci:tak:
PS.. ten kalkulator to do kitu..:)) mi wychodzi ze powinnam miec 2 dziewczynki a mam 2 chlopcow:)) Ale jak to Aga mowi i tak juz za nas TAM zaplanowano:-)

reklama
skończyłam:-) miałam dziewczynkę z dredami fajnie wyglądała, pasowało jej :-), zrobiłam jej czarną siatkę, lekko połyskującą z cyrkoniami, była zachwycona, a to najważniejsze:-)pasowały do niej:-)
Bershka nie przesadzaj z tym wyliczeniem:-p:-p:-):-)bo ja znowu dziewuszkę mam mieć wg tego:-):-):-):-)
Royanna pracujesz ponad 8 godz? ja dziś też nie mogłam się doczekać końca:-)
Ptasiorek widzę, że mężo spisał się na medali zadanie domowe odrobił:-):-)
Sylwia to za rok nie będziemy się stresować co urodzimy bo nam nie wykaże:-):-):-):-) e tam stare, ja bym powiedziałe troszkę bardziej doświadczone:-):-):-):-)a wiesz co, ja też mam tyłozgięcie i wyczytałam,że może być problem z zajściem, ale lekarz rzekł, że dobra pozycja i po sprawie:-)
Czarodziejko pisałaś jak egzaminki?czy przeoczyłam?:-)
chodź do mnie mam pyszną zielona herbatkę z madarynką:-):-)
Margarittko jak Martynka? idź do innego lekarza, buziaki dla Martysi, niech to cholerstwo jak najszybciej jej schodzi
Anian pozdrawiam:-)
Kiki no i gdzie jesteś kobieto?:-):-)
Jarzębinko dziękuję za zaproszonko:-) super kobietka z Ciebie, a Kacperek z kaskiem i w skórze wygląda bombowo:-D:-):-):-)
super, że drugi potwierdził i są dwie kreseczki:-):-)kiedy idziesz do gina?
Anufifi taak, pozycji mamy od groma:-):-)a ten duphaston, to już lekarz przepisał?, już mi się mylą te wszystkie tabsy:-)
Aga dobrze, że wszystko się dobrze skończyło:tak::-)czuć już maleństwo w sobie to uczucie super prawda:-) rzeczywiście szybko:-) a fotkę nam wkleisz?:-):-):-)
a ja jutro lekcje do 13 , jak się cieszę:-):-):-):-):-)

no ba! 18`stki jak nic, już możemy i jeszcze mozemy:-):-):-):-)
powiedział, że najlepsza to od tyłu i na łyzeczkę:-) i powiedziała, że jak chce chłopaka to mam nóg do góry nie trzymać:-):-)

hehe Sylwuś możesz machać do góry:-):-)
generalnie chodzi o to,że mając tyłozgięcie czy leżymy na plecach czy unosimy nogi do góry to otwór szyjki dotyka ścianki pochwy i utrudnia przedostanie się do niej plemnikom, że niby dłużej muszą tam lecieć jak dojdą
wiesz co ja im więcej czytam tym mniej już wiem:-):-):-)
mówiłaś ginowi, że celujesz w dziewuszkę?

Tak powiedzialam:-D .. pisalam o wizycie strone temu.. . W skrocie piszac .. powiedzial ze nie jest potwierdzone planowanie plci naukowo.. ale jak chce mam celowac:-D:-D miedzy 12 a 13 dniem:-D bo owulke obstawia 14/15 dzien
Beti...wiesz tylko ciekawe ze przy poprzednich ciazach nie mialysmy z tym problemu a teraz..... :)))) Pytalam go ze moze to ze duza przerwa po ostatnim porodzie.. powiedzial absolutnie NIE!!!! :)

Ostatnia edycja:
reklama
no tak pisałaś:-) też mi powiedziała, że przerwa nie ma tu nic do rzeczy, tylko problem może być w tym ,że się za bardzo chce:-)
dziewczynek moich nie planowałam tak jak teraz, i tak jakoś bezstresowo było:-)nawet nie wiadomo kiedy:-)
a teraz...:-)

Do góry