reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

1482236699200.jpg

010igov3fkey3mez.png

Załączniki

• 1482236699200.jpg
    1482236699200.jpg
    45,5 KB · Wyświetleń: 450
reklama
Na tym ostatnim to wygląda jak malutki pituś ☺️.

Czyli teraz kciuki za Katję i jej prenatalne. Katja masz już wyznaczone?

Maciurka, uważaj na siebie. Trochę za wcześnie na poród. Poczekaj za 2_3 tyg.
Wiadomo co z tym chłopakiem, nic mu się nie stało?

Dziewczyny super !!! ale wieści :) Maziajka, Arya gratulacje!!!
U mnie niestety przerwa dłuższa w staraniach. Mój w piątek przylatuje, ale tylko na święta, a dni sprzyjających raczej wtedy nie będzie :(. No cóż trzeba uzbroić się w cierpliwość.
Antonia ja też chyba na monitoring się wybiorę, bo też wydawało mi się że od razu się uda, a to niestety nie takie proste...
Katja ciekawe kto u Ciebie mieszka? Oczywiście najważniejsze żeby było zdrowe.
Millo trzymam kciuki:).
Zdrówka dla reszty mamusiek, tak bym chciała znowu to poczuć :) Może jeszcze będzie mi to dane...

reklama
Antonia no u mnie totalnie inaczej bo seks codzienny 7dc a potem 3 dni przerwy i 10 dc 11dc12dc13dc14dc .Owu byla w 13 dc wg testow i bolu jajnika a ja czuje owu i to bardzoooo.Mysle ze to glownie o faceta chodzi moj mega spocone jajka ma po robocie nie raz bo pracuje na hali a tam cieplo jak fix szczegolnie latem,.plus pali paczke dziennie no i uraz jadra mial rok temu.

Ja i tak nie uwierze poki nie zobacze cipki w czerwcu na prawde :-) nie wiem czy Wy tez tak macie Elena Arya? Bo Airfix to potwierdza.Nie wiem czlowiek nie umie uwierzyc a tak na prawde przeciez to nic nad zwyczajnego zwykla loteria 50% na 50%.

Miciurka i jak sytuacja?

010igov3fkey3mez.png

Do góry