reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Elenaa - posta juz nie mogłam przeczytać ale artykuł tak, plus komentarze,

Imama- dzieki za link, wiesz to nie takie hop siup z tym strzelaniem bo do pracy bym chciała wrócić chociaż nie powiem ze myślałam nad tym żeby już 3 machnać i mieć z głowy [emoji23],

Maziajka - ja też myślę że jednak zdrowe dziecko obojętnie jakiej płci bo jak nie raz widzę ryczeć mi się chce, nie mogę patrzeć na cierpienie dzieciatek, (na nikogo cierpienie wiadomo- kto może ... ale dzieci zwlaszcza..) i tak jak czytam co napisała Imama o przeżyciach swojej koleżanki to włosy dęba stają br..biedna dziewczyna , dlatego
cały czas zadowolona chodzę ze dzidzia jest Perfekt :), wszystko ładnie to najważniejsze

Na wizycie dobrze, z maluchem wszystko wporzadku , zmusza mnie do jedzenia słodyczy cwaniak bo mu smakują wody płodowe dosłownie dziś na usg żołądek pełny , pęcherz tez [emoji23], a ja jadłam tylko i jadłam przez całe 3 h czekania, niestety ani fotki nie dostałam ani żądnych pomiarów buu - nawet nie powiedział ile waży, ale zobaczę jutro w kartę ciąży może coś tam wpisane :) - tak czy siak mały szczęśliwy fikajacy, ilość wód ok , juz mi brzuch wydęło ze zaraz będzie tak widać ze i ukryć się nie da hehe, 27 tydzień u nas

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Cześć dziewczyny , jestem z wątku staraczkowego , ale mam pytanie.

Macie jakieś opinie na temat ziół ojca sroki na 1 faze cyklu?

wff2krhmvaem9yip.png
Ja czytałam sama nie stosowalam ale opinie dość pozytywne, możesz łatwo znaleźć w necie, robiłaś jakieś badania hormonalne może ? Bo czasem widzę na wątku staraczek jak dodajesz swój wykres i on jest strasznie ze tak powiem "rozwalony", temp. Skacze masakrycznie nie ma tej konsystencji normalnego wykresu temp.

Bum- nieee ee wróć :D - sory skleroza ciążowa. Mnie dopadła :D, (wybaczcie za spam któryś post z rzędu ja ) - stosowałam zioła przed pierwszą ciąża (hahahha olsniło mnie - fajnie ze pamiętam :D) miałam mega rozwalone cykle po 60 dni i więcej czasem, i po ziolach skrócił mi się cykl, (no i zaszlam ) wszystkie zioła kupiłam osobno nie kupowałam gotowej mieszanki, ohyda w smaku no ale czego się nie robi dla dzidzi :),

reklama
Do góry