reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Katja tez widze zrob jutro testa mysle ze bedzie ciemniec!! Tez slyszalam o tych pinkach ze to dzaidostwo...ja robilam te gratisowe z alllegro.

Miciurka super ze dzidzia perfekto! Podpatrywalas tam znow czy siusiak nie odpadl?

A ja dziewczyny poszlam dzis na.l4 bo po 11 h w pracy kregoslup nawala a dziecko najwqzniejsze.I wyobrazcie sobie ide do rodzinnej takiej dupnietej i mowie jej ze chce l4 bo mam taka i taka chorobe do tego jestem w ciazy i chcialabym l4 do srody bo wtedy mam wizyte u gin a teraz chce l4 na ten bol kregoslupa.Ona wypisala mi to ide do rejestracji po l4 i pytam sie babki czy to bedzie l4 ciazowe a ona ze bedzie lekarka rodzinna wypisala mi l4 ciazoqe 100% platne jak ja jeszcze USG nie mialam tak sie wkurzylam bo jeszcze wiadomo usg nie bylo i na 100% nie wiadomo czy ok a ja mam w pracy oznajmiac ze w ciazy jestem ide do niej i jej mowie ze nie chce ciazowego tylko na kregoslup na ta moja chorobe ta do mnie z fochem, ze jak to ,ze odpowiedzialnosci teraz nie chce wziazc za swoja ciaze ze co ja testu ciazowego nie umiem zrobic, ze nie wiem czy jestem w ciazy czy nie mowie idiotce ze wiem ze robilam i nie zycze sobie takich tekstow mam 27 l i juz 1 dziecko i wiem jak sie sprawdza czy jestem w ciazy ale ze usg nie mialam i nie chce zapeszac, myslalam ze jej tam przyp****** , ide do niej po l4 na 4 dni jeszcze z podkladka w postaci moich 2 powaznych chorob a ona mi takie problemy robi .W ogole dziwne ze ona tak na slowo mi uwierzyla ze w ciazy jestem moze rentgen w oczach ma albo cos...ginekokodzy dopiero jak serce jest to ciazowe daja a ta mi od razu bez niczego...

Ostatnia edycja:
reklama
Ah Maziajka masakra z tymi lekarzami. Karty ciazy nie chcą dawać przecież. Przewaznie (tutaj w Niemczech )to dają w 10 tc. A lekarz rodzinny powinien zreszta wiedzieć. Co innego gdybys przyszła i powiedziała ze chcesz na ciąże a ty przecież na kręgosłup chcesz.
Ważne ze juz mozesz odpoczywać [emoji6] zdrówka bo z kregoslupem to jest przesrane nie ma co!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Maziajka ale dała Ci w końcu tak jak chciałaś ? Wiesz , może ona chciała dobrze żebyś miała 100% płatne.
Jak się czujesz ? Masz już spotkania z kibelkiem ;) pamiętam , że mi tego zazdroscilaś hihi a to taka okrutność .

Imama no niestety na prawde bylam w szoku ze mi ciazowe wypisala a mowie jej wyraznie ze chce na kregoslup to mi tak specjalnie zrobila...bo myslala ze klamie czy cos.Walnieta pierwszy i ostatni raz u niej bylam.Juz nawet nie prosilam jej o recepte na duphaston bo mi braknie do srody bo by mnie chyba zabila.....

Elenaa Antonia Martha-ana dziękuję... <3
Babcia ma półpasiec dopiero od tygodnia, mieszkamy razem.. a mój synek nie miał ospy - boję się coby nie dosc,ze ja nie dostała półpascca, to on ospy teraz...
Antonia ja najpierw pierwszy cykl było " nie poprawianie" - na podstawie testów owu.
potem była dieta, monitor usg cyklu i 0+12 i nie poprawianie.
ten cykl to monitor - usg
tutaj ten wykres. poprostu jechaliśmy już jak leciało, odpuściłam też zakwaszanie - nie kremowałam też się dowcipnie.. :) link
Link do: Zapodaj.Net - Darmowy hosting zdjęć i obrazków bez rejestracji! - 6b23a5a4aea41.jpg

Ostatnia edycja:
ojej nie widać serduszek , więc owu z niedzieli na poniedziałek 12/13dzien cyklu. Starania 10,12(rano wieczór),13,16dzień cyklu.

reklama
Do góry