reklama
Antonia2016
Fanka BB :)
Maziajka, ja dziś 5 dc dopiero [emoji17] wczoraj była wymiana armii na świeżą i następne staranka będą w 11dc [emoji2] czas tak wolno leci.
Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom
Arya
Tynka a na kiedy masz termin , bo ja 6 majMaziajka teraz już dużo szybciej, to fakt. Najbardziej dłużyło mi się do tego 12 tygodnia.
Pierwsze zdjęcie jest od dołu tak jakby. Nóżki widać i między niby mocno odstające ,, coś ", co jest podobno penisem mojego syna:-) tak mi gin tłumaczył.
PolciaPoleczka
Aktywna w BB
Ja nadal karmię i jestem w ciąży. Nic się nie zmieniło, mleka dalej mnóstwo. Samo leci.
Co do dłużenia, to ja właściwie w ogóle zapominam, że jestem w ciąży. Jakoś mało o tym myślę i niezbyt dociera do mnie, że będę miała drugie dziecko.
Co do dłużenia, to ja właściwie w ogóle zapominam, że jestem w ciąży. Jakoś mało o tym myślę i niezbyt dociera do mnie, że będę miała drugie dziecko.
Imama
O to ciesze sie bardzo. Myślałam ze nie moge byc w ciazy. A chciałam rok karmić małego.
Polcia a ile ma twoj synek? Brałaś suplementy przy karmieniu piersią?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Polcia a ile ma twoj synek? Brałaś suplementy przy karmieniu piersią?
Imama
Wiecie co jak zaczęłam bardziej czytać i przeglądać forum to idzie oszaleć od tych informacji.
Chciałabym wszystkiego sie trzymać zeby wiedzieć ze wszystko zrobiłam ale to chyba niemożliwe [emoji15][emoji23]
Chce sobie porobić badania. Czy któraś moze mi napisać jakie badania na minerały, czy jakos sie nazywają? I oczywiscie na hormony, jakie?
Chciałabym wszystkiego sie trzymać zeby wiedzieć ze wszystko zrobiłam ale to chyba niemożliwe [emoji15][emoji23]
Chce sobie porobić badania. Czy któraś moze mi napisać jakie badania na minerały, czy jakos sie nazywają? I oczywiscie na hormony, jakie?
reklama
maran-atha
Imama zbadaj hormony w 3 dc: estriadol testosteron lh fsh mozes, tez tsh i prolakthne a 7 dni po owulacji zbadaj progesteton mineraly w dowolnym dniu cyklu ale naczczo: magnez wapn potas i sod
Podziel się: