reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Antonia Jeśli wiesz ze była implantacja to możesz betę zrobic:) implantacja jest ok 6-8dni po owulacji...są i później...tak ok 14dni po owulacji będzie już wiarygodna. No i tanie przynajmniej u mnie to nie jest bo 36zl..więc wolałam odczekać troszkę póki jakiś test ciążowy coś pokaże niż płacić tyle:)

Elenaa Gratuluję! Myślę ze zostanie już córcia u Ciebie, ale ja też czekałam do polowkowego bo ciężko uwierzyć ze się spełniło marzenie:) Jak ten czas u Ciebie leci, jej...Ja za dwa dni 25tydz:)

Tynka Dopiero kiedyś wywolywalam Cie:) Ale śliczny dzidziuś. Myślę ze to chłopiec, tymbardziej jak widziałaś ze nub stal:) Czekaj do kolejnych badań i daj znać.ważne ze dzidzia śliczna i zdrowa:)

reklama
Airfix a Ty masz zdjęcie swojej córeczki tak z boku z 17 tc? Ja mam też 3 d ale dzidziuś miał skrzyzowane nogi akurat aczkolwiek nic tam nie wystawalo za bardzo. Więc może rzeczywiście to będzie dziewczynka ;-)

Elenaa Mam z prawie 15tyg:)
1476899498745.jpg

Załączniki

• 1476899498745.jpg
    1476899498745.jpg
    48,6 KB · Wyświetleń: 331
Elena pewnie ze tak wlasnie podobno trzeba wychwycic ten pierwszy przyrost ja juz na pewno.badac nie bede mam tak.slabe zyly a wlasciwie 1 bo tylko z jednej u mnie sie da pobrac...szkoda gadac w ciazy z jasiem jak.laborantki.mnie widzialy to juz marudzily i.klocily sie ktora ma sie mna zajac:D

Airfix matko gdzie Ty mieszkasz ze tak drogo:D u mnie we wsi beta 20 zl a jak chce w miescie na cito to 26 zl.Duphaston tez taki drogi iCiebie maskra roznice kolosalne.

Napisane na LG-P710 w aplikacji Forum BabyBoom

to u mnie tez beta coś ponad 30 zł :-)

Maziajka lepiej już nie badać aby się nie denerwować, pieknie przyrosła :-) po przykładzie Airfix wróże córeczkę Ci :-) a kiedy masz wizyte? ja z synkiem miałam przyrost 180%, a teraz niby z córeczką 140%, ale może jestem wyjatkiem od tej reguły z przyrostem :)

Airfix nuby podobne płaskie :) myślę, że juz na tym etapie powinno coś stać. Nie mam zdjęcia tych 3 kresek, bo to było takie szybkie usg. Może na połowkowym zobacze te słynne 3 kreseczki, a potem jeszcze przed świetami pójde na to 4d do innego lekarza aby inny lekarz ocenił dzidziusia.
A robisz badania na tą cholestaze?

Tynka a kiedy masz kolejną wizyte?

Elena pewnie ze tak wlasnie podobno trzeba wychwycic ten pierwszy przyrost ja juz na pewno.badac nie bede mam tak.slabe zyly a wlasciwie 1 bo tylko z jednej u mnie sie da pobrac...szkoda gadac w ciazy z jasiem jak.laborantki.mnie widzialy to juz marudzily i.klocily sie ktora ma sie mna zajac:D

Airfix matko gdzie Ty mieszkasz ze tak drogo:D u mnie we wsi beta 20 zl a jak chce w miescie na cito to 26 zl.Duphaston tez taki drogi iCiebie maskra roznice kolosalne.

Napisane na LG-P710 w aplikacji Forum BabyBoom
Hehe u nas się cenią;) Jeszcze ma wynik 2dni czekasz bo wysyłają do Krakowskiej Diagnostyki;) Ja tu kombinuje jak pobrać krew w piątek i żeby mi wyniki jakoś sciagnely nawet na wieczór. .Bo chce się zadrapać tak mnie skóra swedzi.

Airfix a gdzie Cię swędzi? może po prostu wysuszona jest? mnie czasem po kapieli swędzi, ale jak nasmaruje balsamem to przechodzi odrazu

reklama
Aga na początku starań robiłam dużo żeby był chłopczyk, potem to już mi zależało tylko na tym, żeby się w końcu udało. Ostatecznie to myślę, że kilka czynników spełniliśmy z mężem. Dieta raczej na chłopca. Dużo mięsa, codziennie pomidory z solą na kanapki, do obiadu. Zawsze mamy jakieś ładowarki w kontaktach. Seks od tyłu, ja zawsze pierwsza z orgazmem. Stosowałam kapsułki z wiesiołkiem do owu. No i chyba nasze marzenie się spełnia.

Elena następna wizyta ok. 9 listopada. To będzie skończony 16 tydzień. Jeśli znowu usłyszymy, że chłopczyk to chyba oszaleje ze szczęścia całkiem. Już latam nad ziemią z radości, że w końcu się udało.

Do góry