reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy możliwe, żeby to była ciąża?

A uważacie że powinnam zapobiegawczo wziąć luteine? Martwi mnie ten śluz lekko brązowy przy szyjce.
Nie. Jak cię martwi brązowy śluz, to zrób betę, progesteron i idź się poradzić do ginekologa czy powinnaś coś brać. W ciąży nic się na własną rękę (po konsultacji z obcymi osobami na forum) nie bierze.

reklama
Bardzo Wam dziękuję. Właśnie 5 dpo miałam progesteron 11,1 stąd gin powiedział że nie ma sensu brać luteiny, a będąc już u niego tego 25 dc miałam ten brązowy śluz przy szyjce. Mam tak w każdym cyklu od kiedy biorę metformine i myślałam że to właśnie niski progesteron, a wyszedł nienajgorszy.

Jestem w takim szoku że przy takim brązowym sluzie od 25 dc w ogóle mogło się coś wydarzyć. To chyba jakiś cud... Mega się boję.

Teraz czytam że podobno te testy się mylą. Zrobiłam drugi i kreska też wyszła... Jutro beta żeby się nie stresować.

Dzisiaj niestety nie dotarłam do laboratorium z powodu strasznej migreny. DRAMAT! Zrobiłam jeszcze dwa testy, bo je miałam. Dalej nie dowierzam, zwłaszcza że w piątek ma przyjść okres i bardzo się boję...

Załączniki

• 20220406_092717.jpg
    20220406_092717.jpg
    1,5 MB · Wyświetleń: 448
Już pięknie widać 😇pozytyw bez dwóch zdan
Powiem, że dalej nie wierzę. Mam jeszcze Pinka, cień dużo jaśniejszy, ale to zdjęcie już po wyschnięciu. Ale jak czytam te tematy o testach, które fałszują to staram się nie nakręcac. Mam nadzieję, że migrena przejdzie I będę w stanie dotrzeć na badanie.

Załączniki

• 20220406_151748.jpg
    20220406_151748.jpg
    484,1 KB · Wyświetleń: 399
reklama
Do góry