holenderka92
Fanka BB :)
może liczy na gratulacje, albo cosCzemu wrzucasz to samo zdjęcie na różne wątki? Test jest ewidentnie pozytywny, nie masz instrukcji do niego?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
może liczy na gratulacje, albo cosCzemu wrzucasz to samo zdjęcie na różne wątki? Test jest ewidentnie pozytywny, nie masz instrukcji do niego?
Ciężko stwierdzić, skoro nawet nie była łaskawa skomentować...może liczy na gratulacje, albo cos
Jak się czujesz? O której masz wizytę?Tak, też uważam że fajnie że ktoś inny spojrzał. Wiem że nie mam krwiaka ani nic innego.
I mi też lekarz powiedział że lepiej kontrolować sytuację, zwłaszcza że był moment, że plamienia się zwiększaly i był ból brzucha.
Dzięki za wsparcie - mam nadzieję, że będą dobre wieści w środę.
Fizycznie ok, plamienia prawie ustały, psychicznie to średnio, bo się denerwuję bardzo. Wizyta o 11.30.Jak się czujesz? O której masz wizytę?
Fizycznie ok, plamienia prawie ustały, psychicznie to średnio, bo się denerwuję bardzo. Wizyta o 11.30.
Dziękuję za troskę ❤❤❤
Jeeeeej Super wieści! To teraz spokojnej i nudnej ciąży Ci życzęJest zarodek 5.1 mm i bijące serduszko . Z usg wychodzi 6t2d ciazy, czyli się zgadza, bo owulkę miałam koło 21/22 dc. ❤
Mamy serduszko! Cudownie i najwspanialej. Ściskam mocno, jest pięknieJest zarodek 5.1 mm i bijące serduszko . Z usg wychodzi 6t2d ciazy, czyli się zgadza, bo owulkę miałam koło 21/22 dc. ❤