reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy możliwe, ze to ciąża?

A jest możliwość ze w laboratorium się pomylili? To co to było w takim razie?
Raczej wątpliwe, aby pomylili się i w lapidarium i testy by były negatywne. Zwłaszcza, że jak już zostało napisane ciążę widać przy becie 1000. A testy domowe mają czułość 10 lub 25.

Dla świętego spokoju powtórz jutro betę. I idź do innego ginekologa.

reklama
czesc dziewczyny, moze ktoras miala tez taki problem i mi podpowie:)
otoz ostatnia @ mialam 2.04 lecz byla skapa i trwala rowny tydzien, nic mnie nie bolalo, bez skrzepow.. totalne przeciwienstwo moich normalnych @.. teraz przypada mi owulacja i strasznie boli mnie brzuch i przed chwila zauwazylam delikatne krwawienie.. czy to moze byc ciaza?:/

Dziewczyny byłam dzisiaj jeszcze raz na becie w innym laboratorium wynik 1784. Już sama nie wiem co myśleć. Pierwsze laboratorium się pomyliło? A co z testami? Już głupieje powoli. Plecy nadal mnie bolą ale jakby mniej. Dodatkowo miewam bóle jak na okres. Zaczynam się martwić.

Dziewczyny byłam dzisiaj jeszcze raz na becie w innym laboratorium wynik 1784. Już sama nie wiem co myśleć. Pierwsze laboratorium się pomyliło? A co z testami? Już głupieje powoli. Plecy nadal mnie bolą ale jakby mniej. Dodatkowo miewam bóle jak na okres. Zaczynam się martwić.
A testy nadal wychodzą negatywnie przy takiej becie?

możliwe że się pomyliło też miałam taki przypadek z toksoplazmozą zrób betę po 48 h

reklama
Do góry