Moja córka już wiem że jest gotowa bo cały czas woła że chce iść do przedszkola. Zapisałam ja chociaż 2,5 roku kończy w wrześniu wiec niestety lista rezerwowych bo 3 latki maja pierwszeństwo. Moja córka zawsze była z wszystkim do przodu tak od urodzenia, gaduła straszna z niej nie raz ma taki zasób słów że nas zaskakuje, maż ostatnio poinformował jak podczas dyskusji że już niema argumentów i pomysłów jak jej odpowiadać bo tak go zaskakiwała, teraz często pyta nas Co, Czemu, Dlaczego, Po co itd.... Chodzić już śmigała przed roczkiem w pampersa nie robi nam od 15 miesiąca w dzień, a w nocy już od 18 miesiąca nie robiła wiec jesteśmy bez pampersów szybko ogarnęła temat. Ludzi towarzystwo dzieci bardzo wiec nie będzie problemu z zaaklimatyzowaniem się, zostawała z moja koleżanka i rodzicami oraz dziadkami wiec wydaje mi się że jak przyzwyczai się i polubi nie będzie problemu. Zresztą byliśmy na drzwiach otwartych rodzice byli w innym pomieszczeniu, a ona chętnie została i się bawiła. Co prawda był krótki moment.
Wydaje mi się że u mnie wystarczające są argumenty by poszła krok dalej bo szybko się uczy niestety wiek przeszkadza w naszej Polsce.
Wydaje mi się że u mnie wystarczające są argumenty by poszła krok dalej bo szybko się uczy niestety wiek przeszkadza w naszej Polsce.