reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy mogę się już cieszyć.

To znowu ja.
6.09. Robiłam beta hcg i wyszło mi 1,23 dziś też zrobiłam i wynik 7,03.
Patrzyłam na kalkulator beta hcg i wyszło że przyrosta w normie.
Jak myślicie mogę się już cieszyć?

reklama
Kory to twój dzień cyklu i ile zostało lub jesteś po @ ?
Ja w 24 dniu cyklu czyli 4 dni przed @ betę miałam 78
Powtorz betę po 48 H i zobacz jak przyrasta
A ta betę 1,23 i 7,03 jaki był odstęp czasu między ich zrobieniem ?

1.23 to brak ciąży, więc raczej do tego nie porównuj. Ja bym zrobiła jeszcze raz, jak przyrasta w stosunku do tej 7.03.

Zrób jesxzse jedną betę ale tak czy siak drugi wynik to już ciąża i powoli można się cieszyć bo w końcu na początku zawsze są małe wyniki nie od razu jest beta 1000 :)

Lepiej pisać w jednym wątku bo ciężko skojarzyć o co chodzi.
Moim zdaniem bardzo niska ta beta jak na dzień po spodziewanej @..ale może owulacja się przesunęła i to dlatego.
Wzrostem od 1 do 7 w ciągu 5 dni bym się nie sugerowała w ogóle. Może coś z tego być ale nie musi, zrób za 2 dni betę, albo testy sikane, powinno być już na nich widać

To znowu ja.
6.09. Robiłam beta hcg i wyszło mi 1,23 dziś też zrobiłam i wynik 7,03.
Patrzyłam na kalkulator beta hcg i wyszło że przyrosta w normie.
Jak myślicie mogę się już cieszyć?
Nie porównywałabym tych dwóch wyników bo pierwszy wskazuje na brak ciąży. I ostrożnie bym pochodziła do tej radości. Jak na wynik po terminie miesiączki to trochę niski. Chyba, że wiesz kiedy była owulacja.

reklama
Do góry