reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy mogę być w ciąży?

Witam, mam pytanie odnośnie poczęcia dziecka. Mam 26 dniowe cykle, okres trwa 7-8 dni. 20 dnia cyklu współżylam bez zabezpieczenia z wtryskiem w środku. Jakie jest prawdopodobieństwo ze jestem w ciąży?

reklama
Rozwiązanie
Cześć Dziewczyny, dziś pojawiło się u mnie dziwne, delikatne krwawienie. Właściwie krew wymieszana ze śluzem widoczna na papierze. Do okresu zostały jeszcze trzy dni. Czy to może być krwawienie implantacyjne?
reklama
Gratuluję ☺ My staramy się trzy miesiące, narazie bez efektów, ale to dopiero początek
Nie ma sie czym stresowac. Dajcie sobie czas i najlepiej nie mysl o tymze chcesz zajsc w ciaze. Wiem sama po sobie. Jak o tym myslalan to sie nie udawalo. Jak przestalam to zaszlam w ciaze. :) wiec pdejdzcie do tego na spokojnie i bardziej w tej kwestji skupcie sie na sobie niz na tym ze sie staracie. :D

Nie ma sie czym stresowac. Dajcie sobie czas i najlepiej nie mysl o tymze chcesz zajsc w ciaze. Wiem sama po sobie. Jak o tym myslalan to sie nie udawalo. Jak przestalam to zaszlam w ciaze. :) wiec pdejdzcie do tego na spokojnie i bardziej w tej kwestji skupcie sie na sobie niz na tym ze sie staracie. :D
Święte słowa. Doskonale wiem, ze masz racje, ale póki co jestem na etapie totalnej ekscytacji, cały czas licze, obmyslam, czytam doświadczenia inny kobiet. Nie mogę przestać o tym myśleć. Chyba potrzebuje trochę czasu żeby mieć do tego takie podejście, jak Ty

Święte słowa. Doskonale wiem, ze masz racje, ale póki co jestem na etapie totalnej ekscytacji, cały czas licze, obmyslam, czytam doświadczenia inny kobiet. Nie mogę przestać o tym myśleć. Chyba potrzebuje trochę czasu żeby mieć do tego takie podejście, jak Ty
Rozumiem to doskonale bo ja tez tak mialam. Ale tak jak mowie. Postaraj sie o tym nie myslec ;) a napewno juz nie licz kiedy masz dni plodne kiedy nie. Bo u mnie to sie nie sprawdzilo . :D jak pisalam wczesniej. Zaszlam w dni "bezplodne" ;)

Cześć Dziewczyny, dziś pojawiło się u mnie dziwne, delikatne krwawienie. Właściwie krew wymieszana ze śluzem widoczna na papierze. Do okresu zostały jeszcze trzy dni. Czy to może być krwawienie implantacyjne?

Rozwiązanie
Do góry