reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy moge byc w ciazy? :)

Niebieskooka23

Zaangażowana w BB
Witam. Wykonałam test ciążowy dzisiaj rano po 7 dniach od stosunku z moim narzeczonym. Wyszły na nim dwie kreski z czego jedna blada. Podsyłam zdjęcie nie wiem czy sugerować się ta kreska czy nie. Staramy się dopiero dwa miesiące. Bardzo proszę o jakieś mądre wypowiedzi. Bardzo bym się cieszyła gdyby okazało się ze jestem w ciąży! :) Serdecznie pozdrawiam :)

Załączniki

• IMAG0524_1.jpg
    IMAG0524_1.jpg
    455,9 KB · Wyświetleń: 563
reklama
reklama
Hej :-) i byłaś u tego ginekologa? A co z betą? Po takim czasie od ostatniego badania powinien być spory przyrost, który potwierdzi ciążę :-)

Liczyłam na to że wizytę będę mieć szybko ale muszę trochę poczekać. Dzisiaj mam zadzwonić czy jakieś miejsce się zwolnilo i może mnie szybciej przyjmie. Bety nie robię na razie poczekam na wizytę u ginekologa :) Dam znać jak bu będę po :)

Do tego ginekologa to może jednak warto poczekać bo dopiero kolo 6-7 tyg widać bicie serca. Wiec może nie przyspieszaj jakoś specjalnie tej wizyty bo tylko się będziesz nie potrzebnie martwić jeżeli na usg jeszcze nic nie będzie widać.

Ostatnia edycja:
Do tego ginekologa to może jednak warto poczekać bo dopiero kolo 6-7 tyg widać bicie serca. Wiec może nie przyspieszaj jakoś specjalnie tej wizyty bo tylko się będziesz nie potrzebnie martwić jeżeli na usg jeszcze nic nie będzie widać.

Mam mieć 21 marca wizytę dzisiaj byłam się zarejestrować. W razie czego pójdę na kolejna później gdyby teraz na usg nic nie wyszło.

Mam mieć 21 marca wizytę dzisiaj byłam się zarejestrować. W razie czego pójdę na kolejna później gdyby teraz na usg nic nie wyszło.

Jeżeli jest ciąża to 21 marca na pewno będzie widać :-) chociaż pęcherzyk. U mnie licząc od pierwszego dnia ostatniej miesiączki było widać dwa pęcherzyki w piątym tygodniu, czyli tydzień po spodziewanej @. A wcześniej test pokazał dwie kreski w dniu spodziewanej @. W pęcherzykach pojawiły się zarodki i dzisiaj jesteśmy w 32 tc. Czekamy na dwie dziewczyny :-)

reklama
Jeżeli jest ciąża to 21 marca na pewno będzie widać :-) chociaż pęcherzyk. U mnie licząc od pierwszego dnia ostatniej miesiączki było widać dwa pęcherzyki w piątym tygodniu, czyli tydzień po spodziewanej @. A wcześniej test pokazał dwie kreski w dniu spodziewanej @. W pęcherzykach pojawiły się zarodki i dzisiaj jesteśmy w 32 tc. Czekamy na dwie dziewczyny :-)

Moje gratulacje! :) Mam taka nadzieję że będzie widać dam znać jak już będę po wizycie :)

Do góry