reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy moge byc w ciazy? :)

Niebieskooka23

Zaangażowana w BB
Witam. Wykonałam test ciążowy dzisiaj rano po 7 dniach od stosunku z moim narzeczonym. Wyszły na nim dwie kreski z czego jedna blada. Podsyłam zdjęcie nie wiem czy sugerować się ta kreska czy nie. Staramy się dopiero dwa miesiące. Bardzo proszę o jakieś mądre wypowiedzi. Bardzo bym się cieszyła gdyby okazało się ze jestem w ciąży! :) Serdecznie pozdrawiam :)

Załączniki

• IMAG0524_1.jpg
    IMAG0524_1.jpg
    455,9 KB · Wyświetleń: 564
reklama
Wiecie co jest dziwne ? Nigdy ale to nigdy nie miałam tuż przed @ ochoty na sex a dzisiaj mam takie ciśnienie że już się doczekać aż córka zaśnie nie mogę :))) serio, chyba mi hormony wariują.

Napisane na FRD-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Przepraszam ze to napisze ale te mierzenie jest bez sensu bo nie wiesz jaka masz temp podczas skoku,przed okresem itd musisz czekac ,ale trzymam kciuki aby byla dzidzia ;) ja mierzylam kupe lat a zdziwila mnie szyjka w dniu spodziewanego okresu.. nie obnizyla sie i byla mega wysoko,tak ze nie moglam palcem dotknac :)

Napisane na HTC One M9 w aplikacji Forum BabyBoom
Ewka34 badałam teraz szyjkę i jest zamknięta i ledwo mogłam do niej dosięgnąć... co myślisz?

Ewka34 badałam teraz szyjkę i jest zamknięta i ledwo mogłam do niej dosięgnąć... co myślisz?

Co do otwartosci to ci nie powiem bo szczer,e to az tak sie nie znam kiedy otwarta kiedy zamknieta wiedzialam tylko ze u mnie zawsze sie obniza przed okresem ale... jest szansa ;) zrob tescik ;) moj wygladal tak w dniu spodziewanego okresu o godz 13 gdzies ;) czyli z ktoregos tam moczu :)
c1e5e5b2e747a36cff8fbefcfff3d6ad.jpg

Co do otwartosci to ci nie powiem bo szczer,e to az tak sie nie znam kiedy otwarta kiedy zamknieta wiedzialam tylko ze u mnie zawsze sie obniza przed okresem ale... jest szansa ;) zrob tescik ;) moj wygladal tak w dniu spodziewanego okresu o godz 13 gdzies ;) czyli z ktoregos tam moczu :)
c1e5e5b2e747a36cff8fbefcfff3d6ad.jpg

Jakbym widziała zrobiony przeze mnie test na początku Gratulacje!:)

No nadal @ brak.... po pracy kupię test i jutro z rana sikam jeżeli mnie @ nie wyprzedzi. Chciałam dzisiaj na beta podejść ale zapomniałam dowodu z nerwów :(
Też miałyście takie uczucie jakby smaku krwi w ustach? .....

To można sprawdzić samemu ręcznie czy zamknięta czy otwarta? Jak?
Jakieś czary czy ja jestem jakaś zacofana?;D
A co do objawów ... Wiesz... Jesteś bardzo nakręcona i możesz je sobie wkręcać po prostu. A co do temp to ciężko powiedzieć jak wcześniej nie mierzylas :p.
Nie chce Ci obcinać skrzydeł, ale uważałabym z tym nakręceniem się, bo możesz się solidnie rozczarować. Po prostu nie ma objawów typowo i tylko i wyłącznie dla ciąży. Najlepiej zrobić betę właśnie :) albo chociaż test. Strach może i będzie ale jeśli okres ma przyjść to i tak przyjdzie bez tych testów

Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
No nadal @ brak.... po pracy kupię test i jutro z rana sikam jeżeli mnie @ nie wyprzedzi. Chciałam dzisiaj na beta podejść ale zapomniałam dowodu z nerwów :(
Też miałyście takie uczucie jakby smaku krwi w ustach? .....
Ja tam sikalam pierwszy test po południu :). Kiedy miałaby być spodziewana miesiączka? Bo jak już się spóźnia to spokojnie możesz sikać obojętnie o której. Z tym rankiem to chodzi w bardzo wczesnych, bo po prostu jest wtedy największe stężenie beta hcg. Ale jak już Ci się spóźnia to stężenie beta hcg i tak będzie już widoczne. Aaaa i kup najczulszy test, trzymam kciuki :)

Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry