Madzia04071990
Fanka BB :)
Napewno dam znacW takim razie mocno trzymam kciuki za Ciebie i jutro daj znać jak wynik będę czekać u mnie dziś termin @, ale póki co cisza, zobaczymy..
Dziekuje
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Napewno dam znacW takim razie mocno trzymam kciuki za Ciebie i jutro daj znać jak wynik będę czekać u mnie dziś termin @, ale póki co cisza, zobaczymy..
Hmmmm to dlaczego tamte pokazuja cien cienia, albo negatywne kurde zglupialam juz calkiem
Dzis wynil bety, bedzie potwierdzenie 100%. Dzis z porannego moczu jeden wyszedl z cieniem drugi zas negatywnyPewnie tamte maja inna czułość. Pink ma 10 więc wszesniej wylapie. Gratuluję
Dzis wynil bety, bedzie potwierdzenie 100%. Dzis z porannego moczu jeden wyszedl z cieniem drugi zas negatywny [emoji85]
Dziewczyny te testy musza byc niestety wadliwe. Dzis jeden odrazu cien, drugi negatywny [emoji85][emoji85][emoji85]
Wlasnie dodalam to nie jest normalne,zaczynam sie zastanawiac czy nie dolega mi cos innego,ze tak te testy wychodza nie mam juz PL testu,zeby powtorzyc- a szkoda...Pokaż ten z cieniem Madzia
Wlasnie dodalam [emoji17] to nie jest normalne,zaczynam sie zastanawiac czy nie dolega mi cos innego,ze tak te testy wychodza nie mam juz PL testu,zeby powtorzyc- a szkoda...
Nawet nie wiedzialam,ze dwa mi zostaly haha duzo nie myslac zrobilam dwa naraz na szczescie dzis beta i bede wiedziala na 100%. Wiecej testow nie bede musiala robic i sie domyslacNo jest ewidentnie cień, no nic musimy poczekać na wynik bety
Kurcze sama juz nie wiem masakra jakasTe testy clear wydają mi się podejrzane, na polskim wyszła piękna kreska