reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy kupujesz ubranka w sklepach z używaną odzieżą?

Czy kupujesz ubranka w sklepach z używaną odzieżą?

• Wszystkich głosujących
    164
też wymieniam się ciuszkami a raczej dostaję od innych koleżanek a innym wydaję po moim synku :-) poza tym w lumpeksach też kupuję i jak mały był całkiem malusi to powiem szczerze, ze połowę ubranek miałam z lumpeksu... teraz już trudniej trafić bo wiadomo że prawie 3 letnie dziecko szybko niszczy ubranka, ale jeszcze czasem się zdarzy że coś mu kupię
za to teraz kupuję dla córci którą noszę w brzuszku :-) dziś kupiłam półśpiszki i 2 pajacyki za cale 3,30 na wagę... jak nowe

reklama
Cześć, dopiero niedawno Was odnalazłam :) Zdarza mi się znaleźć w lumpeksie fajne ciuchy dla mojego maleństwa, u mnie w mieście mam taki, w którym często trafiam na nowiutkie, jeszcze z metką. Uwielbiam zwłaszcza trafiać na Endo :)

Dla mnie lumpeksy to zbawienie, jakbym miała kupowac co chwilę ciuchy ze sklepu to bym zbankrutowałą, dziecko rośnie i to bardzo szybko

Ja poczatkowo podchodzilam do lumpeksow z pewna rezerwa, ale teraz uwielbiam robic tam zakupy :tak: Duzo wieksza radosc sprawia mi kupie czegos w lumpeksie anizeli w sklepie :happy2:

My kupujemy :) Mamy dużo przepięknych bluz z serii H&M kupionych dosłownie za kilka złotych, takich z uszkami, imitujących misia! Są cudne. Ogólnie dużo jest tam oryginalnych ubranek, które nowe jednostkowo kosztują strasznie dużo, a dziecko mi i tak w miesiąc-dwa z tego wyrośnie... :)

Pewnie, że tak:-) Ubranka dla takich maluszków często wyglądają jak nowe, bo dziecko szybko rośnie i nie zdąży zniszczyć. Do tego można bardzo fajne oryginalne rzeczy znaleźć. Mnie koleżanki często pytają skąd biorę takie fajne rzeczy...właśnie z sklepu z używaną odzieżą.. Jak jeździmy do teściów to u nich jest cały sklep dla maluszków, wszystkie rzeczy są wycenione i max kosztują 6zł, uwielbiam tam "buszować"

nie kupuję. Nie umiem, nie wiem gdzie. Wolę zakupy przez internet. dzisiaj np. kupiłam chrześnicy bluzeczkę ancymonkę (ancymonki.pl), podobno są świetne. Zeszło mi 5 minut, a po sklepach łaziłabym pół dnia.

u nas bywa to różnie. Dużo ubranek dostaliśmy od znajomych i rodziny ale jeżeli kupujemy ubranka to zazwyczaj w sieciówkach lub tzn lumpeksach. Sądzę że w odzieży używanej można kupić naprawdę fajne i tanie ubranka.

reklama
najlepiej jest jak można dostać od kogoś z rodziny ;) ja tak miałam starsza kuzynka kupowała dla dzieci wszystko orginalne, a potem ja dostałam :)

Do góry