justynka1
Mamusia Antoniusia
no ja właśnie tam.dobrze,ze D.siedział cały czas ze mną i szybko mi nerkę podstawiał,bo bym na podłogę waliłamnie ta przyjemność spotkała na porodówce![]()
![Zaskoczona(y) :baffled: :baffled:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/baffled5wh.gif)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no ja właśnie tam.dobrze,ze D.siedział cały czas ze mną i szybko mi nerkę podstawiał,bo bym na podłogę waliłamnie ta przyjemność spotkała na porodówce![]()
Dziewczynki a ja oprócz biegunek mam ból brzucha jakby na miesiączkę...całą noc dzisiaj cierpiałam
No ja w nocy też mialam taki ból jak na miesiączkę. Wszystko wskazuje na to, że to normalne na tym etapie ciąży, skoro mamy to samo.Dziewczynki a ja oprócz biegunek mam ból brzucha jakby na miesiączkę...całą noc dzisiaj cierpiałam
Dziewczynki a ja oprócz biegunek mam ból brzucha jakby na miesiączkę...całą noc dzisiaj cierpiałam
Ale powiem wam jedno... na pewno bedziecie wiedzieć że to już...
)
Dziewczyny ja takie bóle miałam jak kochaliśmy się do końca bez zabezpieczenia, to ponoć sperma tak działa. W pierwszej ciąży tak nie miałam, a teraz brzuch się spina i boli mnie krocze.