reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy już czas na kolejne maleństwo?Następne pokolenie...

Jejku,Andariel dokładnie...ta druga ciąża to zupeeełnie co innego. No niby u mnie inaczej bo dwójka,no i przez to zaskoczenie troche bardziej myśleliśmy i przezywaliśmy,poza tym własnie kwestia organizacji mieszkania dla całej trojki tez o tym przypomina i te zastrzyki nieszczęsne. Ale i tak ciąze z Natką to tak celebrowaliśmy i w ogóle a teraz?? jest kupa roboty i czas szybko leci...

reklama
Hej Dziewczyny:-). No to dałączam do grona zafasolkowanych sierpniówek:-). Termin mam na 28 lipca i jak na razie wszystko jest w porządku. Mam nadzieję, że będzie tak do konca.
Wszystkim przyszłym mamom gratuluję:-):-). Super być znowu w ciaży, no nie??

enka- superaśnie!!! Ale ty kochana cos sie późno chwalisz skoro termin lipcowy jeszcze...
tak czy owak wszystkiego naj naj dla cibie i Fasolki:)
A kogo obstawiasz w brzuszku??

Aga irlandia fajnie że juz miałaś usg i teraz możesz być spokojna o fasolke, życze powodzenia w walce z cukrem

enka gratulacje :-)

fajnie że nas coraz więcej ale szczerze to już sie zgubiłam w rachubach :eek:

ja też nie mam za wiele czasu na "zajmowanie" się ciążą, jeszcze nawet nie przeczytałam ulotek od położnej co mi przed świętami dała ale pamiętam cały czas że mam małego lokatora w brzuszku :-)

u mnie brzucha jeszcze nie ma, tzn jak sie objem to mi wysadza :-) ale od ciąży to nie zależy hehe, a już sie nie moge doczekać aż mi sie "naciągnie" ta sflaczała skóra po poprzedniej ciąży i kiedy będę znowu nosić ciuszki dla brzuchatków :-D
na szczęście w pracy nie obowiązuje mnie żaden formalny strój i będę mogła chodzić w moich wygodnych ciuszkach :-) bo 2 lata temu się męczyłam w spodniach których nie lubiłam a innych nie mogłam znaleźć :/

Andariel, ja mysle ze bedzie parka:). Ale oczywiście co bedzie to bede kochała:). Ale te moje smaczki w tej ciąży są tak dziwaczne...raz słodkie raz słone raz kwasne raz miecho,i to tak kazdego dnia na co innego mam ochote...Z natka to sałatkami sie objadałam a na mieso patrzec nie mogłam,a teraz mam miks:) stąd myśle sobie,że...parka:).
A brzuch to mam chyba wiekszy niz ty...Taki miałam w 5miesiacu jak z Natka byłam w ciąży. Ale ja tam sie ciesze,że juz jest.

reklama
No nie chwaliłam się wcześniej, bo ostatnio w ogóle tu nie zaglądałam. Brak czau, a później brak dostępu do netu. No ale teraz powinnam trochę nadrobić czas z bb.
Natt, to życzę parki:-). Ja coś tak czuję, że chłopak będzie. Nie mam problemów z cerą, a z Julitą miałam, no i w ogóle takie jakieś przeczucie. Zobaczymy. Jakby był chłopak to fajnie, bo u mojego m w rodzinie to same dziewczyny do tej pory.

Do góry