Jejku,Andariel dokładnie...ta druga ciąża to zupeeełnie co innego. No niby u mnie inaczej bo dwójka,no i przez to zaskoczenie troche bardziej myśleliśmy i przezywaliśmy,poza tym własnie kwestia organizacji mieszkania dla całej trojki tez o tym przypomina i te zastrzyki nieszczęsne. Ale i tak ciąze z Natką to tak celebrowaliśmy i w ogóle a teraz?? jest kupa roboty i czas szybko leci...
reklama
enka-76
Kasia
Hej Dziewczyny:-). No to dałączam do grona zafasolkowanych sierpniówek:-). Termin mam na 28 lipca i jak na razie wszystko jest w porządku. Mam nadzieję, że będzie tak do konca.
Wszystkim przyszłym mamom gratuluję:-):-). Super być znowu w ciaży, no nie??
Hej Dziewczyny:-). No to dałączam do grona zafasolkowanych sierpniówek:-). Termin mam na 28 lipca i jak na razie wszystko jest w porządku. Mam nadzieję, że będzie tak do konca.
Gratki Enka!!!
magda12345
Mama Juli i Jasia
Enka - gratuluję!!!!!!!!! Spokojnych i zdrowych 9 (a właściwie już 7) miesięcy!!!!!
andariel
mama super dwójki :]
natt - a Ty masz jakieś przeczucia co do płci bliźniąt? widać już pewnie brzuszek na tym etapie i z dwójką?
megaczka
Fanka BB :)
Aga irlandia fajnie że juz miałaś usg i teraz możesz być spokojna o fasolke, życze powodzenia w walce z cukrem
enka gratulacje :-)
fajnie że nas coraz więcej ale szczerze to już sie zgubiłam w rachubach
ja też nie mam za wiele czasu na "zajmowanie" się ciążą, jeszcze nawet nie przeczytałam ulotek od położnej co mi przed świętami dała ale pamiętam cały czas że mam małego lokatora w brzuszku :-)
u mnie brzucha jeszcze nie ma, tzn jak sie objem to mi wysadza :-) ale od ciąży to nie zależy hehe, a już sie nie moge doczekać aż mi sie "naciągnie" ta sflaczała skóra po poprzedniej ciąży i kiedy będę znowu nosić ciuszki dla brzuchatków
na szczęście w pracy nie obowiązuje mnie żaden formalny strój i będę mogła chodzić w moich wygodnych ciuszkach :-) bo 2 lata temu się męczyłam w spodniach których nie lubiłam a innych nie mogłam znaleźć :/
enka gratulacje :-)
fajnie że nas coraz więcej ale szczerze to już sie zgubiłam w rachubach
ja też nie mam za wiele czasu na "zajmowanie" się ciążą, jeszcze nawet nie przeczytałam ulotek od położnej co mi przed świętami dała ale pamiętam cały czas że mam małego lokatora w brzuszku :-)
u mnie brzucha jeszcze nie ma, tzn jak sie objem to mi wysadza :-) ale od ciąży to nie zależy hehe, a już sie nie moge doczekać aż mi sie "naciągnie" ta sflaczała skóra po poprzedniej ciąży i kiedy będę znowu nosić ciuszki dla brzuchatków
na szczęście w pracy nie obowiązuje mnie żaden formalny strój i będę mogła chodzić w moich wygodnych ciuszkach :-) bo 2 lata temu się męczyłam w spodniach których nie lubiłam a innych nie mogłam znaleźć :/
Andariel, ja mysle ze bedzie parka. Ale oczywiście co bedzie to bede kochała. Ale te moje smaczki w tej ciąży są tak dziwaczne...raz słodkie raz słone raz kwasne raz miecho,i to tak kazdego dnia na co innego mam ochote...Z natka to sałatkami sie objadałam a na mieso patrzec nie mogłam,a teraz mam miks stąd myśle sobie,że...parka.
A brzuch to mam chyba wiekszy niz ty...Taki miałam w 5miesiacu jak z Natka byłam w ciąży. Ale ja tam sie ciesze,że juz jest.
A brzuch to mam chyba wiekszy niz ty...Taki miałam w 5miesiacu jak z Natka byłam w ciąży. Ale ja tam sie ciesze,że juz jest.
reklama
enka-76
Kasia
No nie chwaliłam się wcześniej, bo ostatnio w ogóle tu nie zaglądałam. Brak czau, a później brak dostępu do netu. No ale teraz powinnam trochę nadrobić czas z bb.
Natt, to życzę parki:-). Ja coś tak czuję, że chłopak będzie. Nie mam problemów z cerą, a z Julitą miałam, no i w ogóle takie jakieś przeczucie. Zobaczymy. Jakby był chłopak to fajnie, bo u mojego m w rodzinie to same dziewczyny do tej pory.
Natt, to życzę parki:-). Ja coś tak czuję, że chłopak będzie. Nie mam problemów z cerą, a z Julitą miałam, no i w ogóle takie jakieś przeczucie. Zobaczymy. Jakby był chłopak to fajnie, bo u mojego m w rodzinie to same dziewczyny do tej pory.
Podziel się: