reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy już czas na kolejne maleństwo?Następne pokolenie...

No Reksio! bravooo:). Fantastyczne wieści. Fajnie jak by Zosia dostała taki prezent na uro:)

A ja Wam powiem,ze ja tu codziennie zagladam i czekam na wiesci od MITEMIL:). Juz sie nie moge doczekać jak i ona nam obwiesci TĄ nowinę:)

Mitemil,kibicuję Wam z całego serca!!!!!

reklama
o bardzo bardz!!! to niesamowite jak dużo mamusiek sierpniowych zdecydowało się na dwuletnią różnicę i jak wam się tak od razu udało:):):) no a za Ciebei Natt zwłaszcza trzymam kciuki podwójnie - dla mnie to cos niesamowitego mieć dwójeczkę w brszuszku...

Dzięki Basiu:). Ja też sie z tym niesamowicie czuje:) i strasznie się cieszę,ze bedziemy miec taką liczna rodzinkę:)

Tak cichutko zazdrościłam Kasi,Sempe,Adze Irlandii i innym dziewczynom,ktore miały większą gromadke i nawet nie marzyłam,ze i ja tak bede miała( no bo trójeczka to juz coś!nie?)

Ostatnia edycja:
Reksio super wieści,ciesze sie,że wszsytko w porządeczku i tak ma byc przez 9 miesięcy:)
mitemil tez kibicuję i czeka na wiesci ,ze i jej sie w końcu udało

tak Natt trójeczke to juz coś:-) a czwóreczka to dopiero COŚ!!!:-) cale swoje ciążowe życie marzyłam o bliźniakach, nawet próbowałam temu pomóc ale się nie udało.... teraz sobie robie jakies za i przeciw bo nigdy nie mialam dylematu czy miec kolejne dziecko a tym razem mam.

Reksio powodzenia zycze:-) i niech juz te mdłosci Ciebie opuszczą!

tak Natt trójeczke to juz coś:-) a czwóreczka to dopiero COŚ!!!:-) cale swoje ciążowe życie marzyłam o bliźniakach, nawet próbowałam temu pomóc ale się nie udało.... teraz sobie robie jakies za i przeciw bo nigdy nie mialam dylematu czy miec kolejne dziecko a tym razem mam.

Reksio powodzenia zycze:-) i niech juz te mdłosci Ciebie opuszczą!
to tak jak ja od zawsze mi sie bliźniaki marzyły,znajomi to sie śmiali ze mnie,ze od razu chce dwójeczke mieć

Sempe jak masz warunki,mozliwosci to IDŹ NA CAŁOŚĆ:):):). Chłopaków masz juz dużych,wiec.....do DZIEŁA kochana:). Duza rodzina to najwspanialsza sprawa na świecie,oczywiście moim skromnym zdaniem:). Jak mi zdrowie pozwoli po bliźniakach( no bo nie mam wątpilwości,że zakrzepica da się teraz mi bardziej we znaki....)to tez będę myśleć.....:)

reklama
Natt a Ty już 10 tydzien :-) jak ten czas zasuwa :-)
Powiem Wam że strasznie się cieszę że będziemy znow rodzicami a jednoczesnie boję troszkę.. Jak to będzie.. Ł przecież we wrocławiu.. Tzn cały czas mamy plan że na L4 do niego jedziemy no ale.. Zawsze przy Zosi do lekarza razem chodzilismy :-( poza tym przy moim małym wariatku będzie ciekawie :-)
A wczoraj Zosik mnie zaskoczyła :-) bo zaczęła po mnie skakac. I ja do niej że nie można bo mamusia ma w brzuszku dzidzie. A ona mi sie do brzucha przytuliła i powiedziała "lala". Bo ona na dzidzki tak mowi :-) i co jakis czas teraz się przytula pokazuje paluszkiem na brzuch i mowi "lala" :-) jakie to sweeeeeet :-D

Do góry