reklama
_karincia_
Fanka BB :)
Tak, tak tak...
Pokażcie swoje brzuszki
Pokażcie swoje brzuszki
aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
ja tam nie mam co jeszcze pokazywac;-) no chyba,ze rozstepy po poprzednich ciazachale jak sie uda to pewnie za jakis czas ,jak juz nieco bedzie widac to Wam fotke zapodam
izabela...
Fanka BB :)
ja też chętnie pooglądam brzuszki ;-) fajnie tak sobie powspominać :-)
aga_irlandia, a gdzi twój suwaczek? ;-)
aga_irlandia, a gdzi twój suwaczek? ;-)
alex.nikita
SIERPNIUFKA DUBELTUFKA
Witam kochane sierpnioweczki po dlugiej rozlace (rzadko zagladam, bo Pimpilimpi tak daje czadu, ze ledwo ducha nie wyzione)
Jestem tu z wiadomego powodu ;-), termin z okresu na 12 sierpnia, na USG pewnie dopiero w styczniu.....
GRATULACJE DLA WSZYSTKICH CIEZAROWEK i widze, ze megaczka i natt tez beda podwojnymi sierpniowkami, natt to nawet potrojna
tez marza mi sie blizniaki i nawet szanse sa, bo moj mauzon ma dwie mlodsze siostry, ktore sa blizniaczkami, wiec czekam na USG. jak jedno to tez dobrze, byle bylo zdrowiutkie. I tak szczescie, ze z moja tarczyca dalo sie zajsc w miare szybko :-)
Ciekawe kto sie tu jeszcze przyklei????
Jestem tu z wiadomego powodu ;-), termin z okresu na 12 sierpnia, na USG pewnie dopiero w styczniu.....
GRATULACJE DLA WSZYSTKICH CIEZAROWEK i widze, ze megaczka i natt tez beda podwojnymi sierpniowkami, natt to nawet potrojna
tez marza mi sie blizniaki i nawet szanse sa, bo moj mauzon ma dwie mlodsze siostry, ktore sa blizniaczkami, wiec czekam na USG. jak jedno to tez dobrze, byle bylo zdrowiutkie. I tak szczescie, ze z moja tarczyca dalo sie zajsc w miare szybko :-)
Ciekawe kto sie tu jeszcze przyklei????
Ostatnia edycja:
andariel
mama super dwójki :]
alex - gratulacje
aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
Izabela na suwaczek przyjdzie czas.....:-) to na razie wiadomosc dla wybranych tylko;-) 6 tydzien leci juz
pozdrawiam
aaa a Alex.nikita...gratulacje
pozdrawiam
aaa a Alex.nikita...gratulacje
basia1807
mama trzech skarbów
Alex.nikita gratulacje
ja jutro wkleje fotke brzucholka
dzs nie mam sily
ANDARIEL a jak wizyta?
wszytsko ok?
ja jutro wkleje fotke brzucholka
dzs nie mam sily
ANDARIEL a jak wizyta?
wszytsko ok?
Ostatnia edycja:
reklama
alex.nikita
SIERPNIUFKA DUBELTUFKA
basia Ty juz prawie, prawie.... fajnie, juz zaraz bedziesz dzidzke przytulac
andariel a Ty kiedy masz termin, bo jakos nie moglam znalezc
aga - irlandia my jakos podobnie z tego wychodzi, bo ja tez szosty tydzien i cos tam, termin na 12 sierpnia
andariel a Ty kiedy masz termin, bo jakos nie moglam znalezc
aga - irlandia my jakos podobnie z tego wychodzi, bo ja tez szosty tydzien i cos tam, termin na 12 sierpnia
Podziel się: