reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy już czas na kolejne maleństwo?Następne pokolenie...

reklama
natt ogromne gratulacje :-):-):-)
Popłakałam się jak przeczytałam że to bliźniacza ciąża :tak::tak:
Strasznie się cieszę i życzę Ci duuużo zdrówka i siły do dźwigania brzusia ;-)

NO NATT MOJE GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!! Oczywiście podwójne ;)
Super się złożyło!!! Teraz się jeszcze okaże że Andariel ma dwójeczkę w brzuchu hahah ;-) :-D
Magdo, ja Cię przywołuję do rozsądku;-)nie, u mnie to na bank 1 sztuka, widać było 1 parę rąk i nóżek oraz biło 1 serduszko!
natt, bliźnięta, jaaaaaacie, co sobie przypomnę to mam ciary:-)

A ja dzisiaj byłam na wizycie,żeby potwierdzić ciążę. Widziałam wszystko tzn dwa walące serducha bo to uwaga! uwaga! CIĄŻĄ BLIŹNIACZA!!!!!! :) :):):):):):):)):):):):):):):):):):):):):). Także szczęście podwójne!!!!!!

SUPER!!!GRATULUJĘ PODWÓJNIE!!!

natt ogromne gratulacje :-):-):-)
Popłakałam się jak przeczytałam że to bliźniacza ciąża :tak::tak:
Strasznie się cieszę i życzę Ci duuużo zdrówka i siły do dźwigania brzusia ;-)
Ja tez sie popłakałam,jak czytałam i do tej pory ciarki mam na skórze
super wieści macie na nowy rok

Natt nie znamy się ale ściskam Cię najmocniej jak umiem i życzę spokojnych 9!!!

Hmmm też bym chciała....

A może podasz jakiś przepis na dwójeczkę-hihi.

reklama
Do góry