reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy już czas na kolejne maleństwo?Następne pokolenie...

reklama
andariel, pozazdrościć tych ruchów maleństwa :tak: ciekawe kto się tam w końcu ukrywa ;-):-)
basia, takiego porodu to i ja bym chciała, jeśli będzie mi pisane rodzić naturalnie :-D

Basia no ekspres po prostu! I tego braku szwów ci zazdroszczę na maksa.
Andariel aż sobie przypomniałam jak to jest jak napisałaś o małym lokatorze echhhhh jak to dawno i w sumie nie dawno było....

Kochane każdej życzę spokojnych 9 miesięcy ;-)
Andariel już 18 tc no szok. Jak ten czas leci :-)
Zazdroszczę Was oczywiście pozytywne :-).

Baska no expres - jeszcze raz gratuluje :-) Mam ochotę przyjechać do ciebie i przytulic te twoje córeczki. Wszystkie są śliczne :).

Basia, piękny poród, dobrze że długo Cie nie bolało:tak:
Andariel-fajnie ze już stukania czujesz-widac maluszek się indywiduuje i pokazuje swoją odrębność:-p wtedy podobno zaczyna się drugi psychologiczny etap ciąży:-)

gratki Basiu raz jeszcze i poród rzeczywiście jak błyskawica:)
Mam nadzieję, że mój 2-gi (kiedyś tam) też oczywista będzie naturalny i taki szybki bez żadnych przykrych niespodzianek jak ostatnio... Ale i tak w końcu liczy się efekt:)

Anadriel - to cudowne uczucie...Motylek w brzuszku:)

reklama
Do góry