reklama
izabela...
Fanka BB :)
andariel, pozazdrościć tych ruchów maleństwa ciekawe kto się tam w końcu ukrywa ;-):-)
basia, takiego porodu to i ja bym chciała, jeśli będzie mi pisane rodzić naturalnie
basia, takiego porodu to i ja bym chciała, jeśli będzie mi pisane rodzić naturalnie
Efe1980
Sierpniowa mama Gabrysi
Basia no ekspres po prostu! I tego braku szwów ci zazdroszczę na maksa.
Andariel aż sobie przypomniałam jak to jest jak napisałaś o małym lokatorze echhhhh jak to dawno i w sumie nie dawno było....
Andariel aż sobie przypomniałam jak to jest jak napisałaś o małym lokatorze echhhhh jak to dawno i w sumie nie dawno było....
basia1807
mama trzech skarbów
Andariel super ze czujesz ruchy
ciekawe kto tam mieszka
ciekawe kto tam mieszka
MALINKA2109
Fanka BB :)
Basiu super ze tak szybko urodziłaś!
Aniedawno co pisałaś że to początek ani sie obejrzymy i czas zleci i kolejna się rozpakuje!
Aniedawno co pisałaś że to początek ani sie obejrzymy i czas zleci i kolejna się rozpakuje!
Kochane każdej życzę spokojnych 9 miesięcy ;-)
Andariel już 18 tc no szok. Jak ten czas leci :-)
Zazdroszczę Was oczywiście pozytywne :-).
Baska no expres - jeszcze raz gratuluje :-) Mam ochotę przyjechać do ciebie i przytulic te twoje córeczki. Wszystkie są śliczne .
Andariel już 18 tc no szok. Jak ten czas leci :-)
Zazdroszczę Was oczywiście pozytywne :-).
Baska no expres - jeszcze raz gratuluje :-) Mam ochotę przyjechać do ciebie i przytulic te twoje córeczki. Wszystkie są śliczne .
andariel
mama super dwójki :]
wow, Basia, faktycznie ekspresowo sobie mała poradzila z wyjściem super!
gratki Basiu raz jeszcze i poród rzeczywiście jak błyskawica
Mam nadzieję, że mój 2-gi (kiedyś tam) też oczywista będzie naturalny i taki szybki bez żadnych przykrych niespodzianek jak ostatnio... Ale i tak w końcu liczy się efekt
Anadriel - to cudowne uczucie...Motylek w brzuszku
Mam nadzieję, że mój 2-gi (kiedyś tam) też oczywista będzie naturalny i taki szybki bez żadnych przykrych niespodzianek jak ostatnio... Ale i tak w końcu liczy się efekt
Anadriel - to cudowne uczucie...Motylek w brzuszku
reklama
basia1807
mama trzech skarbów
dzieki dziewczyny...ja tez kazdej zycze takiego porodu
Deli z mila checia bym sie spotkala
Deli z mila checia bym sie spotkala
Podziel się: