reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy już czas na kolejne maleństwo?Następne pokolenie...

dzięki dziewczyny :-)

Aga gratulacje :-):-):-):-) witaj wśród zafasolkowanych :-D

ja sobie wyliczyłam termin na 15 sierpnia, zobaczymy co wyjdzie z usg w 12 tyg

wczoraj zrobiłam drugiego testa i też jest blada kreseczka, po tym pierwszym teście wysłałam męża do sklepu żeby kupił jeszcze jeden a on przyniósł 3 paczki po 2 :szok: co ja zrobie z tymi testami to nie wiem

a najlepsze jest to że jakieś 2 tyg temu zrobiłam sobie mega zapas tamponów bo była promocja :-p

wiec mam zapsa testow i zapas tamponów, tylko po co mi to? :-D

reklama
dzięki dziewczyny :-)

Aga gratulacje :-):-):-):-) witaj wśród zafasolkowanych :-D

ja sobie wyliczyłam termin na 15 sierpnia, zobaczymy co wyjdzie z usg w 12 tyg

wczoraj zrobiłam drugiego testa i też jest blada kreseczka, po tym pierwszym teście wysłałam męża do sklepu żeby kupił jeszcze jeden a on przyniósł 3 paczki po 2 :szok: co ja zrobie z tymi testami to nie wiem

a najlepsze jest to że jakieś 2 tyg temu zrobiłam sobie mega zapas tamponów bo była promocja :-p

wiec mam zapsa testow i zapas tamponów, tylko po co mi to? :-D

Testy chętnie odkupie, choć mam nadzieje, że nie będę musiała zużyć ich dużo...
A z tamponami miałam dokładnie taką samą sytuacje kiedy okazało się, że jestem w ciąży z Martyną :tak:
Przyjdzie i na nie pora :-)

A termin identyczny jak ja miałam z Martyną. Fajny dzień, bo zawsze wolne, bo to święto :)

Mitemil kochana jesteś ale wysyłka z UK chyba nie będzie się opłacać :-( i 15 tu też nie jest wolnym dniem :-( a szkoda wielka
przyjade do Polski pewnie na wiosne ale wtedy już na pewno nie bedziesz potzrebować tych testów. Trzymam kciuki za upragnione 2 kreski!

dokładnie u mnie było tak samo! miałam takie zapasy że jeszcze teraz z nich korzystam:)
a w ogóle gratuluje dziewczyny! Jak czytam o następnych sierpniówkach to się raduję jakbym ja miała te dwie kreseczki na teście:D

No zbiera się Was mamuśki, zbiera! Super! Aga, megaczka gratulki i jeszcze raz gratulki! I fajnych emocji w ciąży:)

Ja ostatnio tylko jeden test zuzyłam przed ciążą, a tamponów tez juz dawno nie kupowałam bo tez jeszcze mam zapasy z przed ciązy:D

A ja dzisiaj byłam na wizycie,żeby potwierdzić ciążę. Widziałam wszystko tzn dwa walące serducha bo to uwaga! uwaga! CIĄŻĄ BLIŹNIACZA!!!!!! :) :):):):):):):)):):):):):):):):):):):):):). Także szczęście podwójne!!!!!!

reklama
Do góry