reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy juz biegacie po sklepach???

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
I dlatego wątek "... i zdążyć przed porodem!" bo nie chce mieć dwójki dzieci w domu. A jesli chodzi o test o raczej 50g glukozy chyba, że lekarz powiedział inaczej. Najepiej dopytać w laboratorium bo w aptece mogą nie wiedzieć. Są dwie opcje: 75g - zwykle dla osób nie zaciążonych i 50g dla ciężarnych zwłaszcza przy pierwszym teście.

reklama
a ja proponuje "Jak wychować sobie faceta..." - męża nie mam, ale widze, że to wychowywanie to trzeba jak najwcześniej zacząć ;)

Kosmi ja z mezem znamy sie cztery lata, pol roku jestesmy po slubie...niestety bylam mloda i glupia i gdy zobaczylam ze moj ukochany ktory wynajmowal w trakcie studiow mieszkanie ma brudne ubranka, burczy mu w brzuszku i generalnie ma balagan w mieszkaniu zaczelam sprzatac, gotowac, prac mial to byc jednorazowy akt wspolczucia...ktory trwa do dzis:)nie wolno sie lamac..Kosmi nie daj sie nabrac na te slodkie minki pokrzywdzonego chlopca - ma zdrowe raczki to niech sam robi!!!!

Anek to widzę, że masz podobnie jak ja, od jesdnego razu się zaczęło i teraz ciężko mi wynegocjować doniesienie ciuchów do kosza (obok, za pod itp ciuchy trafiają, ale DO to już wielki problem!!!)

Magdaleona wlasnie w watku "jak wychowac faceta(...)" ubolewalam ze moj maz pomimo wysilkow i staran z mojej strony nie jest w stanie przyswoic wiedzy na temat "Do czego sluzy brudnik w lazience", on chyba mysli ze to tam stoi tak dla ozdoby a brudne rzeczy kladzie sie obok pralki.

moj do kosza na brudne ciuchy juz trafia i nie zostawia skarpetek na podłodze w pokoju.

Anek to może postaw kosz na brudy obok pralki... potem raz na tydzień przestawiaj o 5 cm - aż do uzyskania miejsca przeznaczenia. Może mąż nawet nie zauważy kiedy zacznie robić tą prostą czynność!

Magdaleona niestety kosz stoi obok pralki, problem pojawia sie gdzie indziej trzeba podniesc pokrywe kosza:)

reklama
Czytam Wasze opowiesci i az trudno mi jest w to uwierzyc :) To ja w takim razie trafilam na jakis unikalny model ;) Moj maz nie tylko zanosi swoje skarpetki do kosza, ale rowniez robi pranie :p i az troche glupio sie przyznac, ale czesto nawet moje porozrzucane ciuszki uklada ::)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry