Klaudia12348
Zaangażowana w BB
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jest jest bo już nie jedne badania robiłamZ tego co się orientuję ale nie jestem pewna ponieważ zawsze betę robiłam sama beta nie jest refundowana przez NFZ
No właśnie wiem ale on zobaczył jak się norma zaczyna i powiedział tak chamsko co mi pani głowę zawraca jak pani nie jest w ciąży. Chyba zmienię ginekologa bo to stary gbur@Klaudia12348 No chyba sobie lekarz żartuje... Dla kobiet w ciąży beta wynosi >5. Twój wynik oznacza ciążę, więc to chyba jakieś nieporozumienie. Zresztą nawet na swoim wyniku masz napisane, że wynik poniżej 5 to brak ciąży...
Nastepnym razem powiedz..kup se pan kolko i walnij w czolko ty stary rupciuNo właśnie wiem ale on zobaczył jak się norma zaczyna i powiedział tak chamsko co mi pani głowę zawraca jak pani nie jest w ciąży. Chyba zmienię ginekologa bo to stary gbur
Straszne normalnie płakać mi się chciało jak mnie tak potraktował. A lekarza zmienię, bo jak bym miała u takiego prowadzić ciąże to bym chyba psychicznie nie wyrobiłaNastepnym razem powiedz..kup se pan kolko i walnij w czolko ty stary rupciu
Zmien lekarza.....co to wgl.za podejscie