Wanilia89
Fanka BB :)
Trzymam kciuki, żeby mimo wszystko było dobrzeCzekam na usg i się okaże dokładnie ..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymam kciuki, żeby mimo wszystko było dobrzeCzekam na usg i się okaże dokładnie ..
Trzymam kciuki żeby było wszystko w porządku ... Trzymaj sięW nocy trafiłam do szpitala z dużym krwawieniem i bólami.. Pomimo dużej ilości leków wszystko chyba poszło... okaże się dokładnie na usg
Przykro mi kochana wiem co czujesz ja w sobote przeszłam to samoNiestety poszło jestem załamana, teraz jestem w szpitalu czekam na wyniki hcg i przeciwciał bo trzeba będzie zrobić zastrzyk immoglobuliny bo mam krew minusowa. Czekam na betę i do domu .. Czekać czy się samo oczyści . w pon jeszcze raz hcg i ginekolog.. I jak będzie trzeba to zabieg. Chociaż mam nadzieję że samo się oczyści bo mam dość już tego wszystkiego tych badań lekarzy i widoku szpitala.. Jeszcze o zabiegu myśleć myślałam że będzie dzidziuś a tu niestety nie utrzymalam dramat dla mnie.. Ciągle poplakuje..