reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy jest szansa dla mojego maluszka?

reklama
Niestety poszło :( jestem załamana, teraz jestem w szpitalu czekam na wyniki hcg i przeciwciał bo trzeba będzie zrobić zastrzyk immoglobuliny bo mam krew minusowa. Czekam na betę i do domu .. Czekać czy się samo oczyści . w pon jeszcze raz hcg i ginekolog.. I jak będzie trzeba to zabieg. Chociaż mam nadzieję że samo się oczyści bo mam dość już tego wszystkiego tych badań lekarzy i widoku szpitala.. Jeszcze o zabiegu myśleć :( myślałam że będzie dzidziuś a tu niestety nie utrzymalam :( dramat dla mnie.. Ciągle poplakuje..

Niestety poszło :( jestem załamana, teraz jestem w szpitalu czekam na wyniki hcg i przeciwciał bo trzeba będzie zrobić zastrzyk immoglobuliny bo mam krew minusowa. Czekam na betę i do domu .. Czekać czy się samo oczyści . w pon jeszcze raz hcg i ginekolog.. I jak będzie trzeba to zabieg. Chociaż mam nadzieję że samo się oczyści bo mam dość już tego wszystkiego tych badań lekarzy i widoku szpitala.. Jeszcze o zabiegu myśleć :( myślałam że będzie dzidziuś a tu niestety nie utrzymalam :( dramat dla mnie.. Ciągle poplakuje..
Przykro mi kochana wiem co czujesz ja w sobote przeszłam to samo :(

Na pewno jest Ci teraz bardzo ciężko. Daj sobie czas i pozwól na smutek. Przykro mi że Ciebie również to spotkało. Przytulam.

Naszczescie beta sama spada.. Wczoraj było 500 dziś już tylko 300 więc może obejdzie się bez zabiegu, chociaż tyle byłoby dobrego z tego ..

reklama
U mnie też obyło się bez zabiegu. Ale ja dostałam tabletki na wywołanie i musiałam zostać w szpitalu. Dopiero na drugi dzień po tabletach, usg i wtedy lekarz zdecydował, że zabiegu nie robimy i mogę iść do domu.

Do góry