reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy jest szansa dla mojego maluszka?

Za kazdym razem krwiak i odklejajaca się kosmowka. Ale fakt zawału szlo dostac jak się jedzie któryś raz do szpitala z mysla, że już po ciąży bo to nie małe krwawienia tylko krwotoki że skrzepami. Ale jak widać nigdy nic nie jest przesadzone i nawet takie wielkie krwawienia nie musza oznaczać najgorszego[emoji5]
Leczyli cie czyms? U mnie 14tc i 6 krwotokow na koncie...

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Leczyli cie czyms? U mnie 14tc i 6 krwotokow na koncie...

W pierwszej ciazy dostawałam tylko duphaston do 20 tygodnia, z tym, że w pierwszej ciąży miałam jeden duxy krwotok potem plamilam do 18 tygodnia. Druga ciaza luteina 4 duże krwotoki plamienia do 16 tygodnia. Teraz 3 krwotoki duphaston a po ostatnim w grudniu miałam jeszcze włączony nospe i magnez. Od tego czasu jedno małe plamienie na początku stycznia. Ale cały czas nospa magnez 3 razy i duphaston mam zmieniony na luteinę 2 razy dziennie

Dzięki. Czyli bez jakichś szałów. Pytam, bo mój prowadzący ma inny pomysł niż ordynaror, a ja mam na ustach: "dajcie mi juz święty spokoj". Nospe bierzesz zwykla 40 czy forte?

Dzięki. Czyli bez jakichś szałów. Pytam, bo mój prowadzący ma inny pomysł niż ordynaror, a ja mam na ustach: "dajcie mi juz święty spokoj". Nospe bierzesz zwykla 40 czy forte?

No, nic więcej nie dostawalam. Nospe zwykła 3*1 a Ty co dostajesz?

No, nic więcej nie dostawalam. Nospe zwykła 3*1 a Ty co dostajesz?
Duphaston 3x1 i luteine 2x1 biore od 7tc. Po 1 tabl femibionu i magne b6 max.

W szpitalu w czasie krwawienia dolozyli mi 3x nospe forte i przeciwkrwotoczne (raz cyclonamina, raz exacyl). Jak juz zaczelam miec brazowe plamienia, to zostala tylko 2xnospe (juz nie wiem czy zwykla, czy forte).

Duphaston 3x1 i luteine 2x1 biore od 7tc. Po 1 tabl femibionu i magne b6 max.

W szpitalu w czasie krwawienia dolozyli mi 3x nospe forte i przeciwkrwotoczne (raz cyclonamina, raz exacyl). Jak juz zaczelam miec brazowe plamienia, to zostala tylko 2xnospe (juz nie wiem czy zwykla, czy forte).

Tez mam magneb6. A który tydzień teraz jestes?

Ten Twoj magne b6 jest niby lepszy, bo ma status leku. Ale ja mialam straszny odruch wymiotny w I trym i kupilam max.

Teraz 14tc. Krwiak ma 8x3x3 cm i jest w/nad ujsciem szyjki. Troszke zachodzi pod lozysko.

Ten Twoj magne b6 jest niby lepszy, bo ma status leku. Ale ja mialam straszny odruch wymiotny w I trym i kupilam max.

Teraz 14tc. Krwiak ma 8x3x3 cm i jest w/nad ujsciem szyjki. Troszke zachodzi pod lozysko.

Ja na magnezie to dopiero od grudnia wcześniej też strasznie wymiotowałam i ciągle mnie mdlilo. Na Święta już było lepiej tak że dostałam w szpitalu to było coś koło 19 grudnia.Wymiarow krwiaka nie pamiętam bo mi się tak zwiększał, zmniejszał był u ujscia zewnętrznego

U mnie tez raz malutki, raz przecietny, a raz giga. Obecnie jest (byl kilka dni temu) nad ujsciem wewnetrznym. To jest moja piąta ciaza i nigdy wczesniej nie mialam krwiakow.

reklama
Do góry