reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy jest szansa dla mojego maluszka?

Co za dziadostwo! Dzieki za posty, zawsze to trochę raźniej...

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Moja pierwsza wizyta byla wlasnie w 5 tygodniu, lekarz jak wyliczyl w systemie z dokladnoscia ze to 5tc+1dzien powiedzial mi ze nie bedzie robil mi usg, bo nic nie bedzie jeszcze widzieć i zapytal czy chce dzisiaj czy za tydzien zrobic usg, zaznaczyl, ze teraz mogę nie zobaczyc zarodka i wtedy bede czula ogromny stres przez kolejny tydzien wiec poczekalam i w 6 tc widzialam juz zarodek i nijace serduszko wiec spokojnie! ;)

Ja wczoraj zaczęłam plamic, usg na IP i wszystko ok 6tc i bijące serduszko, niewiadomo skąd plamienia. . :( dziś idę do mojej gin, sprawdzi jeszcze raz i najwyżej wypisze leki, boję się strasznie o moje maleństwo

Na usg wszystko ok jak wczoraj, dostałam luteine i zakaz wychodzenia z łóżka. Dzidziuś sie rozwija, serduszko bije mam nadzieję że luteina pomoże.

W nocy trafiłam do szpitala z dużym krwawieniem i bólami.. Pomimo dużej ilości leków wszystko chyba poszło... :( okaże się dokładnie na usg :(

W nocy trafiłam do szpitala z dużym krwawieniem i bólami.. Pomimo dużej ilości leków wszystko chyba poszło... :( okaże się dokładnie na usg :(
Tak mi przykro :( Te wredne plamienia własnie takie są, czasem nic nie znaczą a czasem zwiastują najgorsze :( Ale może jest szansa? Ja leżałam z kobietką, która w jednej ciąży miała trzy razy takie krwotoki, że była pewna, że wszystko poszło a teraz córka w zerówce.

reklama
Tak mi przykro :( Te wredne plamienia własnie takie są, czasem nic nie znaczą a czasem zwiastują najgorsze :( Ale może jest szansa? Ja leżałam z kobietką, która w jednej ciąży miała trzy razy takie krwotoki, że była pewna, że wszystko poszło a teraz córka w zerówce.

Czekam na usg i się okaże dokładnie ..

Do góry