reklama
kinga30
Fanka BB :)
Nie ma za co dziadostwo to straszne i kupa stresuCo za dziadostwo! Dzieki za posty, zawsze to trochę raźniej...
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Moja pierwsza wizyta byla wlasnie w 5 tygodniu, lekarz jak wyliczyl w systemie z dokladnoscia ze to 5tc+1dzien powiedzial mi ze nie bedzie robil mi usg, bo nic nie bedzie jeszcze widzieć i zapytal czy chce dzisiaj czy za tydzien zrobic usg, zaznaczyl, ze teraz mogę nie zobaczyc zarodka i wtedy bede czula ogromny stres przez kolejny tydzien wiec poczekalam i w 6 tc widzialam juz zarodek i nijace serduszko wiec spokojnie!
zanka200389
Luteine pewnie Ci zapisze. Krwawienie w ciazy to jak loteria albo będzie ok albo niestety nie.
Ojej;/, za ile masz USG?W nocy trafiłam do szpitala z dużym krwawieniem i bólami.. Pomimo dużej ilości leków wszystko chyba poszło... okaże się dokładnie na usg
Wanilia89
Tak mi przykro Te wredne plamienia własnie takie są, czasem nic nie znaczą a czasem zwiastują najgorsze Ale może jest szansa? Ja leżałam z kobietką, która w jednej ciąży miała trzy razy takie krwotoki, że była pewna, że wszystko poszło a teraz córka w zerówce.W nocy trafiłam do szpitala z dużym krwawieniem i bólami.. Pomimo dużej ilości leków wszystko chyba poszło... okaże się dokładnie na usg
reklama
Tak mi przykro Te wredne plamienia własnie takie są, czasem nic nie znaczą a czasem zwiastują najgorsze Ale może jest szansa? Ja leżałam z kobietką, która w jednej ciąży miała trzy razy takie krwotoki, że była pewna, że wszystko poszło a teraz córka w zerówce.
Czekam na usg i się okaże dokładnie ..