marta18691
Fanka BB :)
Może być infekcja lub coś innego. Jak ja mam okres to mam brązowe przez 1dzien potem normalnie już krew leci. Najlepiej idź do ginekologa
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Na wizytę u ginekologa muszę niestety poczekać na 26.07 więc jeszcze troszkę czasu i niepewności.Może być infekcja lub coś innego. Jak ja mam okres to mam brązowe przez 1dzien potem normalnie już krew leci. Najlepiej idź do ginekologa
Jakie absurdy ma Pani na myśli ?Nie takie absurdy padały na tym wątku.
Ze wszystkimi powyższymi pytaniami czy wątpliwościami powinnaś udać się do lekarza, a nie pytać na forum.
Pani ma na myśli choćby taki absurd, że autorka tematu nie pójdzie do ginekologa, żeby uzyskać rzetelne informacje na temat antykoncepcji hormonalnej i jej rodzajów oraz wpływu na organizm, bo słucha opowieści koleżanek, ale dokonuje samobadania paluchami, po czym obserwuje u siebie podbarwiony śluz i liczy na pomoc anonimowych osób z forum internetowego, które ani nie są lekarzami ani nie widziały tego śluzu ani nie mają jakichkolwiek solidnych podstaw, żeby się ustosunkować do tego co autorka opisuje. A największy absurd to taki, że nie myśli co robi, dopuszcza do kontaktu spermy z okolicą wejścia do pochwy w oczywisty sposób nie chcąc być w ciąży, po czym nie zgłosi się po pigułkę po, bo boi się, że rozreguluje jej to cykl, zupełnie jakby ciąża tego nie zrobiła.Jakie absurdy ma Pani na myśli ?
Ta niechciana najmniej. Przecież sama nazwa wskazuje, że niechciana czyli organizm sam wie, że ma nie robić zmian.Powszechnie wiadomo, ze ciąża, a już zwłaszcza niechciana, ma niewielki wpływ na organizm. #sarkazm.
Ta niechciana najmniej. Przecież sama nazwa wskazuje, że niechciana czyli organizm sam wie, że ma nie robić zmian.
Pani ma na myśli choćby taki absurd, że autorka tematu nie pójdzie do ginekologa, żeby uzyskać rzetelne informacje na temat antykoncepcji hormonalnej i jej rodzajów oraz wpływu na organizm, bo słucha opowieści koleżanek, ale dokonuje samobadania paluchami, po czym obserwuje u siebie podbarwiony śluz i liczy na pomoc anonimowych osób z forum internetowego, które ani nie są lekarzami ani nie widziały tego śluzu ani nie mają jakichkolwiek solidnych podstaw, żeby się ustosunkować do tego co autorka opisuje. A największy absurd to taki, że nie myśli co robi, dopuszcza do kontaktu spermy z okolicą wejścia do pochwy w oczywisty sposób nie chcąc być w ciąży, po czym nie zgłosi się po pigułkę po, bo boi się, że rozreguluje jej to cykl, zupełnie jakby ciąża tego nie zrobiła.