reklama
agaaataaaa
Fanka BB :)
No nie jest to zbyt imponujący przyrost ale mega wcześnie udało Ci się wyłapać. Niby powinno być 100% a minimum 66% przyrostu.Witam. 20.10 robiłam badanie beta HCG ktoro wyszło 8.84 dziś zrobiłam ponownie i wynik to 13.77
Czy jest jeszcze szansa że mimo tak niskiego przyrostu będzie jeszcze dobrze?
Myślę że nikt nie odpowie Ci na to pytanie. Ja bym zrobiła znowu betę za dwa dni i ziabczysz czy się rozpędzi.
iza_rz_97
jeśli przyrost się zwiększy to powinno chyba być ok?Szansę na pozytywny rozwój sytuacji są prawie żadne
Skontroluj ponownie bete i progesteron za 48 godzin
jasani
A jesteś już po terminie miesiaczki? Bo wartości są bardzo niskie a przyrost malutki. Moim zdaniem tutaj bardziej ciąża biochemiczna.jeśli przyrost się zwiększy to powinno chyba być ok?
iza_rz_97
jestemA jesteś już po terminie miesiaczki? Bo wartości są bardzo niskie a przyrost malutki. Moim zdaniem tutaj bardziej ciąża biochemiczna.
Zazuu
jeśli przyrost się zwiększy to powinno chyba być ok?
To tak nie działa niestety. Jeśli jest zły przyrost to jest jakiś powód najczęściej. Oczywiście są piękne i szczęśliwe historie, że jeden przyrost był zły a później reszta idealna i noe twierdzę, że to niemożliwe.
Natomiast trzeba to obserwować.
Ja miałam przyrost z 8 na 13, później w normie na chyba 25, później jakiś do 50, nagle 150 i tak w kółko się bujałam, ale już po pierwszym przyroście byłam pewna ze nic z tego i się nie myliłam.
U mnie ta ciąża była uznana za pozamaciczna bo te przyrosty tak szalały, progesteron niski plus plamienia doszly później i na usg jej nie potwierdzono bo na szczęście sama się w końcu oczyściła i beta doskoczyła jakoś w okolice 300 z groszem czy 400 więc nie było szans jej znaleźć, ale lekarz ocenił jako cp.
iza_rz_97
mam nadzieję, że będzie to jednak szczęśliwa historiaTo tak nie działa niestety. Jeśli jest zły przyrost to jest jakiś powód najczęściej. Oczywiście są piękne i szczęśliwe historie, że jeden przyrost był zły a później reszta idealna i noe twierdzę, że to niemożliwe.
Natomiast trzeba to obserwować.
Ja miałam przyrost z 8 na 13, później w normie na chyba 25, później jakiś do 50, nagle 150 i tak w kółko się bujałam, ale już po pierwszym przyroście byłam pewna ze nic z tego i się nie myliłam.
U mnie ta ciąża była uznana za pozamaciczna bo te przyrosty tak szalały, progesteron niski plus plamienia doszly później i na usg jej nie potwierdzono bo na szczęście sama się w końcu oczyściła i beta doskoczyła jakoś w okolice 300 z groszem czy 400 więc nie było szans jej znaleźć, ale lekarz ocenił jako cp.
jasani
To raczej przygotuj się, że nie będzie szczęśliwego zakończenia.jestem
reklama
Serduszkowelove
Przechodziłam to samo , moim zdaniem ciąża biochemiczna, ale jeśli coś ruszyło to jest bardzo dobra prognoza na przyszłość!!! trzymam kciuki ♡