reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

heeeey

dobre wieści widzę
alka- całe szczęscie! cieszymy sie z Tobą!

krklisz
graty za córę, ale wiadomo- wszystko jeszcze sie może zmienić.

ja też odpadam Z ZOO chociaż baaaardzo chciałam, ale nie wyrobiłam sie dziś, bo nawiedziła mnie sąsiadka i miałam duzo spraw innych, wiec jutro musze sie w koncu przyłożyc do nauki.

jestem mega szczęśliwa bo moje dziecko dzisiaj zjadło-ŁYŻECZKĄ-ziemniaczka, danonka, troche obiadku a prócz tego chrupki, biszkopty i takie tam... no dumna jestem i szczęśliwa, aż posprzatałam łazienkę z tej radości:D

jeeeej- ja nie wyobrażam sobie odpieluszkowywania...

reklama
Hej!

Ja tylko na chwilkę bo M woła że cały dzień się nie widzimy i jeszcze w necie siedzę :baffled: Co do Zoo jak nie będzie padać to my z Marcelkiem bardzo chętni. Chciałam też zauważyć że lato długie i jeszcze na pewno zorganizujemy wypad do zoo więc kto rezygnuje z jutra na pewno się jeszcze załapie a kto chce iść niech idzie.

Alka Bardzo się ciesżę!!!! Jestem tego samego zdania co Ania.:tak:

Oki lecę, jutro postaram się napisać coś więcej.

An82 Cwaniaczka to sie teraz wykazuj :).

kozaczunio To super lazienka niedoceniany luksus ;), szkoda tylko ze zczasem te szafy staja sie za male ;).

JULKA Szkoda, ale nie martw sie czwartek juz niedlugo-trzymam kciuki.

jarzebinka Wedle mnie moze byc, prawda taka ze pogody nigdy nie przewidzimy :).

na-tuska Ty to masz power.milo slyszec ze tez mials gorsze dni ;).

Skrzat Sprytnie zaliczylas hurtownie, ja ostatnio sie zdziwilam ze majtki dla dziecka 6pln kosztuja ;).

jagmar Ciezka sprawa z tym nocnikiem, widac Zosia jakos sie zablokowala ale mysle ze jak dasz jej jeszcze
troche czasu to z pewnoscia da rade moze. A pokazujesz jej siebie i inne dzieci na obrazkach w toalecie?
Odkrecasz wode w kranie jak ma siusiac?

NabAwe Tez tak milalam ale z tym jedzenie to raz gora a raz dol, chociaz ostatnio moje dziecko przybralo 200gram
wiec sukces.
Nie ma sie co martwic na zapas trzeba probowac ;), jest tylko pewna sprzecznosc kiedy zabierac sie do sprawy bo
kiedys robiono to znacznie wczesniej niz dzis zalecaja.
A co tam u sasiadki dobre czy zle wiesci?

Wczorajsza wycieczka udana, mala zachwycona jak 2 chlopcow wokol niej biegalo przyniosilo zabawki i zabawialo ja ;),
tylko PKP jak zwykle zero przystosowania do wozka oby nowy dworzec byl bardziej szczesliwy ;).
Dzis chyba znow wezme sie za kolejna porcje kurzow zalegajacych na szafach ;), i jakis obiadek do
odgrzania musze obczaic bo kolezanka wpadnie ok 18 to my juz pewnie bedziemy po obiedzie.
Pogoda dzis nas zupelnie wykolowala oby nastepnym razem bylo lepiej ;).\
Dziewczyny czy ktoras z was kupowala krzeselko do kapieli?

BEZPIECZNE KRZESEŁKO DO KĄPIELI Baby Luca(JARLAND) (2322751075) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

U nas niestety wanna powoli robi sie za mala mysle o czyms takim bo mamy tylko prysznic a Oli pod nim nie
wystoi jeszcze, z kolei wiekszej wanny tez niechce kupowac bo bede sie o nia potykac tylko martwi mnie jak
jej wtedy umyje glowke.
Testowalyscie cos takiego?

krklisz moja koleżanka takie większe dziecko kąpie w wanience tej z ikei - one są szersze i stabilniejsze .... też mają tylko prysznic, więc ta ikeowska mieści im się do brodzika :) to tak tylko informacyjnie piszę, bo nam póki co zwykła wanienka wystarcza, ba - jest nawet jeszcze w niej sporo miejsca :-D:-D

pogoda średnio spacerowa, ale trzeba ruszyć tyłek i wyjść z domu .... no i jeszcze ogarnąć chatę, bo wczoraj byliśmy na wojażach i wieczorem już się nic nie chciało ....
Jeździliśmy po sklepach medycznych, bo Franek mimo wszystko został zakwalifikowany do grupy muko i musimy kupić inhalator i nebulizator, żeby był w domu na w razie w ... Dostaliśmy na to zlecenie - NFZ zrefunduje 700zł, a najtańszy zestaw to 1100zł :) POLSKA ..... echhh

Dziś chyba dopiero odespałam emocje ...

Tym co jednak idą dziś do ZOO życzymy przyjemności i choć trochę słonka ...

lidziewczyny zmiana planów :p jesli ktoś ma ochote to zapraszamy na spacerek po malcie:-) wrazie co dzownc do mnie, Tygrynki, lilou albo ajentki :-)

szkoda że pogoda popsuła plany, malta ciut daleko dla grunwaldu i wietrznie więc po ustaleniach ruszamy z Jagmar do Palmiarni, chętnych zapraszany:)
Miłego dnia!

Do Tygrynki to raczej nie, chyba że ktoś ma ochotę dołączyć do marketów budowlanych :D udanego wyjścia! będę wieczorem :)

Hej dziewczyny :-)
szkoda że pogoda pokrzyżowała wam plany:-(
ja w pracy siedzę :-( a tak mi się nie chce :-)
Co do remontu to został jeszcze do zrobienia salon kuchnia i przedpokój szafy i inne zatem jeszcze trochę czeka nas pracy :-)
Skrzat słyszałam że byłaś ?? szkoda że się nie spotkałyśmy :-(
Tygryś może się spotkamy gdzieś między regałami w Castoramy ;-)
wracam do pracy bo ciągle ktoś mi przeszkadza

wpadłam zobaczyć czy wybrałyście się do tego zoo:) ale widze ze jednak zrezygnowałyście?
Następnym razem pewnie sie uda jak będzie pogoda:tak:
Ja dzisiaj wszamaniłam 3 pączki bo mam handre :-D

reklama
palmiarnia zaliczona:) pieszo w jedną i druga stronę więc moje nogi teraz siedzą na dworze a ja raczę się kawą :)
Kozaczino udało się w drodze powrotnej :) dzięki za tabletkę, pomogła :)

Do góry