reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
kolejna pociecha dmucha świeczkę na torcie ........ wszystkiego najlepszego dla Oliwki... słoneczka, radości i wszystkiego naj, naj, naj.... :tak::-D

Lilou, to narazie trzymam buciki do przymiarki dla Oliwki.... :tak::-D:tak:

Krklisz ja również życzę wszystkiego naj dla Oliwki :-) niech będzie szczęśliwa i wesoła każdego dnia :-D
Lilou jak to co to znaczy - Staś będzie księdzem alkoholikiem ale za to bogatym ;-) żart taki... na poważnie to taki zabobon hihi no ale kultywowany Lula wybrała kasę :-) życzę wytrwałości w chodzeniu pomyśl ile zaoszczędzisz na beznzynie :-)

wszystkiego najlepszego dla Oliwki!! dużo dużo zdrówka, szczęścia i radości na małej buźce, sto latek :*

ja czekam z niecierpliwością na maila kiedy zaczynamy kapitalny remont - zrywanie podłóg w całym domu (oprócz łazienki), i boję się i cieszę ;) a miało być samo malowanie...

Hej
Krklisz wszystkiego najlepszego dla Oliwki. Jak z jej chodzeniem postawiła pierwsze samodzielne kroki przed roczkiem? Uściski dla Was.

My dzisiaj miałyśmy dzień stacjonarny bez wycieczek ale za to pradziadzia nas odwiedził. Zosia bardzo szczęśliwa z tego powodu.
Ja z kolei stwierdziłam, że trzeba porobić zapasy obiadowe i smażyłam dzisiaj kotlety mielone. Wsadzę je do zamrażalnika i w razie jakiejś dłuższej wyprawy obiad będzie tylko do odgrzania. Rosołek się gotuje i będzie jeszcze potrawka z kurczaka :).

an ja tego koko spoko jeszcze nie słyszałam;p. Jakoś nie żałuję. Chciałabym mieć własny ogródek do skopania. Trochę Ci zazdroszczę.
Kozaczino fajne uczucie jak remont jest już skończony i wszystko jest świeże, czyściutkie i nowe. Później przyjdzie dziecko i obsmaruje ściany niebieską kredką ;p.

Ajentka biedny Marcelek. Całe szczęście, że dzieci się tak szybko regenerują i przed wakacjami rączka będzie zdrowa. Najważniejsze, że nie boli i można się bawić dalej. Nie przeszkadza mu gips podczas zabawy?

Krklisz ja również życzę wszystkiego naj dla Oliwki

Jagmar ale roboty jest mnustwo ale za to potem satysfakcja że zrobione ;p

Bartuś już nie brzydzi sie piasku ;) tarza sie w nim dzisiaj bylismy na piatkowie uwielbia jak są dzieci cieszył sie no i uwiebia zjezdzalnie. musze go jeszcze przekonać do trawki ostatnio na boso nie chciał latać ale po piasku było mu oki. W przezmierowie jest taki plac zabaw zamkniety i sam piasek i duzooo atrakcji dla dzieci

Nie mam koncepcji co wiecej pisac spac mi sie chce ale sobie cos jeszcze obejrze

Jagmar nie niebieską kredką tylko wałkiem z fioletową farbą po tych nowych ścianach :-) no ale skutek tego taki, że na jednej ze ścian w Luli pokoju są jej odciśnięte stópki i dłonie ;-)
An spokojnie Bartuś sie do wszystkiego przekona :-) a piaskownica to tez u nas hit !!!
Idę spać miłeej nocki

reklama
Do góry